logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Gelderland > Doetinchem


Overzicht verhuizers in Doetinchem

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Van Dam verhuizers
Innovatieweg 36, Doetinchem
Tel: 0314-342024
Jaren werkzaam: 11 jaar

 Doetinchem
(+3km)

01

Certificering / branche organisatie:
Erkende Verhuizers Transport Logistiek Nederland Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

Extra informatie:
Van Dam verhuizers Van Dam verhuizers te Doetinchem al meer dan 160 jaar, 6 generaties lang van vader op zoon. Uitgegroeid tot één van de oudste en meest gerenommeerde verhuisbedrijven van Nederland ! De eeuwenlange geschiedenis brengt een bron aan ervaring , know how en kennis. Van Dam is een uniek familiebedijf, waarbij de klant centraal staat gecombineerd met liefde voor het vak.

02

Cliff Inboedel
Nieuweweg 147, Doetinchem
Tel: 06 - 22 24 4670
Jaren werkzaam: 15 jaar
1
werknemer

 Doetinchem
(+1km)

02

Extra informatie:
Woningontruiming snel en effectief door Cliff Inboedel Welkom bij Cliff inboedel. Wij hebben een jarenlange ervaring in het verzorgen van woningontruimingen. Ook kunt u bij ons terecht voor verhuizingen. U wordt ontzorgd, terwijl u zich gewoon bezig kunt houden met uw dagelijkse bezigheden. Welke diensten bieden wij aan? ...

03

Elite Holland Express
Bastinglaan 127, Doetinchem
Jaren werkzaam: 2 jaar
2
werknemers

 Doetinchem
(+3km)

03

Extra informatie:
Elite Holland Express staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Elite Holland Express omschrijft zichzelf als verhuisbedrijf. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

04

Moving stuff
Wijnbergseweg 160, Doetinchem
Jaren werkzaam: 3 jaar
2
werknemers

 Doetinchem
(+2km)

04

Extra informatie:
Moving stuff is een bedrijf dat gevestigd is aan Wijnbergseweg 160 in de plaats Doetinchem. Het bedrijf is 3 jaar geleden opgericht als een vennootschap onder firma. Momenteel zijn er 2 personen werkzaam bij Moving stuff. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

05

DSM Transport
Houtmolenstraat 18, Doetinchem
Maanden werkzaam: 9 maand
1
werknemer

 Doetinchem
(+2km)

05

Extra informatie:
DSM Transport is een bedrijf dat gevestigd is aan Houtmolenstraat 18 in de plaats Doetinchem. Het bedrijf is 8 maand geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

06

Zonneveld Schilderwerken
Rozengaardseweg 6, Doetinchem
Jaren werkzaam: 22 jaar
1
werknemer

 Doetinchem
(+1km)

06

Extra informatie:
Zonneveld Schilderwerken staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector bouwnijverheid. Zonneveld Schilderwerken omschrijft zichzelf als schildersbedrijf; Verhuisservice. . De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

07

Emphi montage & projectmanagement
Stevinlaan 4, Doetinchem
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Doetinchem
(+2km)

07

Extra informatie:
Montage in de interieurbouw, montage in de staalbouw, projectmanagement, klusbedrijf binnen en buitenshuis(handymandienst), ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van meubels, verhuisdiensten, kleine transporten(koerier)

08

Alogaili Transport
Sabastraat 18, Doetinchem
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Doetinchem
(+2km)

08

Extra informatie:
Alogaili Transport is actief sinds 19 juli 2021 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4941. Deze code staat voor "Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen)". De sector waarin Alogaili Transport valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

Plaatsen in de buurt

×