logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Gelderland > Lichtenvoorde


Overzicht verhuizers in Lichtenvoorde

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Jos Dusseldorp Transport
Galileistraat 45, Lichtenvoorde
Tel: 0544-371210
Jaren werkzaam: 39 jaar
90
werknemers

 Lichtenvoorde
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
TLN :Erkende Verhuizer NIWO erkend leerbedrijf

Extra informatie:
Jos Dusseldorp BV Transport/Verhuizingen/Opslag uit Lichtenvoorde Wie regelmatig onderweg is in Nederland heeft ze vast wel eens gezien; de imposante roodgele combinaties van Jos Dusseldorp Transport B.V. uit Lichtenvoorde. De chauffeurs van onze Achterhoekse onderneming rijden vooral naar bestemmingen in de Benelux. Dat doen ze voor opdrachtgevers die vaak al jaren klant zijn. Jos Dusseldorp legde de basis voor het transportbedrijf dat nu meer dan honderd mensen aan het werk heeft.

02

Verhuisservice Oost
Actief in Lichtenvoorde
Tel: 085-0601530
Jaren werkzaam: 10 jaar
1
werknemer

 Eibergen
(+15km)

02

Extra informatie:
Over ons Verhuisservice Oost is een verhuisbedrijf die werkt met moderne technieken en verhuismethodes. Uw verhuizing wordt van A tot Z door ons uit handen genomen, en met ons team van verhuizers brengen wij uw goederen veilig naar uw nieuwe locatie. Vooraf maken wij graag een indicatie voor u. Let op, de daadwerkelijke kosten zullen berekent worden op basis van nacalculatie.

03

Emphi montage & projectmanagement
Actief in Lichtenvoorde
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Doetinchem
(+18km)

03

Extra informatie:
Montage in de interieurbouw, montage in de staalbouw, projectmanagement, klusbedrijf binnen en buitenshuis(handymandienst), ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van meubels, verhuisdiensten, kleine transporten(koerier)

04

Alogaili Transport
Actief in Lichtenvoorde
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Doetinchem
(+19km)

04

Extra informatie:
Alogaili Transport is actief sinds 19 juli 2021 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4941. Deze code staat voor "Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen)". De sector waarin Alogaili Transport valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

Plaatsen in de buurt

×