logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Gelderland > s-Heerenberg


Overzicht verhuizers in s-Heerenberg

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Hunting Transportbedrijf Bergh
Nijverheidstraat 3, 's-heerenberg
Tel: 0653266337

 's-heerenberg
(+1km)

01

Extra informatie:
Waarom Hunting Transport Braamt? Hunting Transport Braamt is uw betrouwbare partner in alle soorten en maten transport en verhuizingen tegen betaalbare prijzen. U kunt uw eigen verhuizing samenstellen, of u nu alleen een verhuiswagen met chauffeur nodig heeft, of ook mensen om te sjouwen. Wij kunnen uw complete verhuizing verzorgen van inpakken tot uitpakken van de verhuisdozen. Ook verzorgen wij verkoop van verhuisdozen en verhuur van opslag.

02

NOBS-NRW B.V.
Goorsestraat 4, 's-heerenberg
Tel: 084-8340083
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 's-heerenberg
(+1km)

02

Extra informatie:
NOBS-NRW B.V. is een bedrijf dat gevestigd is aan Goorsestraat 4 in de plaats 's-Heerenberg. Het bedrijf is 11 maand geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenver

03

Schlechter Transport en Verhuizingen B.V.
Actief in s-Heerenberg
Tel: 0314 – 346556
Jaren werkzaam: 1 jaar
10
werknemers

 Wehl
(+8km)

03

Extra informatie:
Schlechter transport en verhuizingen v.o.f is een professioneel verhuisbedrijf met sinds 2008 ervaring in het verhuizen. Wij bieden een uitgebreid gamma verhuizingen aan: Van voordelige budgetformules tot een full-service verhuizing. Ook de doe-het-zelf verhuizer vind bij ons een uitgebreid pakket aan verhuis advies en hulpmiddelen. Ons team van gemotiveerde en professionele verhuizers staan iedere dag voor u klaar om uw inboedel met alle zorg te verhuizen.

04

Moving stuff
Actief in s-Heerenberg
Jaren werkzaam: 3 jaar
2
werknemers

 Doetinchem
(+9km)

04

Extra informatie:
Moving stuff is een bedrijf dat gevestigd is aan Wijnbergseweg 160 in de plaats Doetinchem. Het bedrijf is 3 jaar geleden opgericht als een vennootschap onder firma. Momenteel zijn er 2 personen werkzaam bij Moving stuff. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

Plaatsen in de buurt

×