logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Drenthe > Eelde


Overzicht verhuizers in Eelde

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Koops Verhuizingen
Burg. J.G. Legroweg 66e, Eelde
Tel: 050 - 309 0115

 Eelde
(+3km)

01

Extra informatie:
Verhuisbedrijf Koops Verhuizingen uit Assen, Groningen en Emmen Verhuisbedrijf Koops Verhuizingen is het verhuisbedrijf van Assen, Groningen en Emmen voor internationale verhuizingen, nationale verhuizingen, zakelijke verhuizingen, piano en vleugel transport en inboedelopslag. We verhuizen u door de provincie, door heel Nederland en over de hele wereld. Verhuisbedrijf Koops verhuizingen werkt met betrouwbare, vakkundige en servicegerichte verhuizers.

02

Tellingawork
Actief in Eelde
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Haren
(+6km)

02

Extra informatie:
Tellingawork staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector winning van delfstoffen. Tellingawork omschrijft zichzelf als supervisor/operator in de chemische-/ petrochemische industrie, het verrichten van chauffeursdiensten. Verhuisvervoer. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

03

Groninger Verhuisservice
Actief in Eelde
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Haren
(+6km)

03

Extra informatie:
Groninger Verhuisservice staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Groninger Verhuisservice omschrijft zichzelf als het verrichten van transport- en verhuisactiviteiten. Marketingbureau. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

04

Mootje
Actief in Eelde
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Groningen
(+7km)

04

Extra informatie:
Mootje staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Mootje omschrijft zichzelf als vervoer voor verhuizingen. Koerier. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

Plaatsen in de buurt

×