logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Groningen > Haren (GR)


Overzicht verhuizers in Haren (GR)

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Van der Woude verhuizers
Felland Noord 5, Haren
Tel: 050-5347419
Jaren werkzaam: 62 jaar
18
werknemers

 Haren
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
Erkende Verhuizers

Extra informatie:
Van der Woude verhuizers uit Haren verzorgt reeds vele decennia verhuizingen voor particulieren en bedrijven in zowel binnen- als buitenland. Het grootste gedeelte van onze klanten komt uit Haren of Groningen. Maar ook in de omliggende plaatsen zoals Eelde, Paterswolde, Glimmen, Zuidlaren, Vries, Annen en Roden worden regelmatig verhuizingen uitgevoerd. Persoonlijke aandacht, vakmanschap, zorgvuldigheid en service zijn vanzelfsprekend.

02

Tellingawork
Kerkstraat 36, Haren
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Haren
(+1km)

02

Extra informatie:
Tellingawork staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector winning van delfstoffen. Tellingawork omschrijft zichzelf als supervisor/operator in de chemische-/ petrochemische industrie, het verrichten van chauffeursdiensten. Verhuisvervoer. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

03

Groninger Verhuisservice
Wederikweg 82, Haren
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Haren
(+2km)

03

Extra informatie:
Groninger Verhuisservice staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Groninger Verhuisservice omschrijft zichzelf als het verrichten van transport- en verhuisactiviteiten. Marketingbureau. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

04

Van Hoek Verhuizingen B.V.
Actief in Haren (GR)
Tel: 050 5422666
Jaren werkzaam: 62 jaar
18
werknemers

 Groningen
(+5km)

04

Certificering / branche organisatie:
Professionele Projectverhuizers PPV :Erkende Verhuizers TLN ISO normering:ISO9001 ISO14001 VCA* :TÜV Nederland Aangesloten bij UTS Nederland en Harmony Relocation Network

Extra informatie:
Professioneel en flexibel Al weer 80 jaar geleden begon de heer Klaas van Hoek in Groningen als bodedienst. Na de Tweede Wereldoorlog richtte ze haar focus op verhuizen. Door de tijd heen ontwikkelde zij zich als een professioneel en flexibel all-round verhuisbedrijf. Unieke Totaal Service De organisatie van UTS Van Hoek verhuizingen uit Groningen is er op ingericht om kwalitatief zeer hoogstaande dienstverlening te faciliteren op diverse specialismen.

Plaatsen in de buurt

×