logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Drenthe > Norg


Overzicht verhuizers in Norg

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Kregel Norg verhuizingen
Asserstraat 46, Norg
Tel: 0592-612262
Jaren werkzaam: 95 jaar
7
werknemers

 Norg
(+1km)

01

Extra informatie:
Over Kregel Norg B.V. Kregel Norg verhuizingen is een betrouwbaar verhuisbedrijf gevestigd sinds 1929 in Norg en is al meer dan 80 jaar een vertrouwd adres, en een begrip in de regio en ver daarbuiten. De Drentsche plaats Norg gelegen binnen de driehoek Roden, Assen en Groningen vormt het centrum van waaruit al onze diensten worden aangestuurd.

02

Loulou Logistic
Actief in Norg
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Assen
(+9km)

02

Extra informatie:
Loulou Logistic is actief sinds 1 november 2020 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Loulou Logistic valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

03

Evan Verhuizing
Actief in Norg
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Assen
(+10km)

03

Extra informatie:
Evan Verhuizing staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Evan Verhuizing omschrijft zichzelf als verhuizingen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

04

Nieuwenhuis Verhuizingen
Actief in Norg
Tel: 0598 - 617547
Jaren werkzaam: 13 jaar
20
werknemers

 Assen
(+11km)

04

Extra informatie:
Verhuizen is voor Verhuisbedrijf Mondial Nieuwenhuis Verhuizingen te Groningen een dagelijkse bezigheid. Ons verhuisbedrijf, met vestigingen in Veendam, Assen, Groningen en Bellingwolde, voert wereldwijd verhuizingen uit. Bij ons zijn uw spullen dan ook in vertrouwde handen. Verhuisbedrijf Mondial Nieuwenhuis Verhuizingen, opgericht in 1979, is een specialist op het gebied van particuliere verhuizingen, maar ook voor zakelijke verhuizingen kan men terecht bij het verhuisbedrijf.

Plaatsen in de buurt

×