logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Gelderland > Eibergen


Overzicht verhuizers in Eibergen

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Verhuisservice Oost
Mors 19, Eibergen
Tel: 085-0601530
Jaren werkzaam: 10 jaar
1
werknemer

 Eibergen
(+1km)

01

Extra informatie:
Over ons Verhuisservice Oost is een verhuisbedrijf die werkt met moderne technieken en verhuismethodes. Uw verhuizing wordt van A tot Z door ons uit handen genomen, en met ons team van verhuizers brengen wij uw goederen veilig naar uw nieuwe locatie. Vooraf maken wij graag een indicatie voor u. Let op, de daadwerkelijke kosten zullen berekent worden op basis van nacalculatie.

02

Jos Dusseldorp Transport
Actief in Eibergen
Tel: 0544-371210
Jaren werkzaam: 39 jaar
90
werknemers

 Lichtenvoorde
(+13km)

02

Certificering / branche organisatie:
TLN :Erkende Verhuizer NIWO erkend leerbedrijf

Extra informatie:
Jos Dusseldorp BV Transport/Verhuizingen/Opslag uit Lichtenvoorde Wie regelmatig onderweg is in Nederland heeft ze vast wel eens gezien; de imposante roodgele combinaties van Jos Dusseldorp Transport B.V. uit Lichtenvoorde. De chauffeurs van onze Achterhoekse onderneming rijden vooral naar bestemmingen in de Benelux. Dat doen ze voor opdrachtgevers die vaak al jaren klant zijn. Jos Dusseldorp legde de basis voor het transportbedrijf dat nu meer dan honderd mensen aan het werk heeft.

03

Patawalaservices
Actief in Eibergen
Maanden werkzaam: 3 maand
1
werknemer

 Enschede
(+19km)

03

Extra informatie:
Patawalaservices is een bedrijf dat gevestigd is aan Oldenkottebrink 2 in de plaats Enschede. Het bedrijf is 3 maand geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

04

JLK multiflex
Actief in Eibergen
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Enschede
(+20km)

04

Extra informatie:
JLK multiflex staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. JLK multiflex omschrijft zichzelf als verhuisbedrijf, schoonmaak, hovenier en het leggen van laminaat, schilderen, behangen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

Plaatsen in de buurt

×