logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Brabant > Veldhoven


Overzicht verhuizers in Veldhoven

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Van Vroonhoven verhuizers
De Run 4444, Veldhoven
Tel: 040-2517403
Jaren werkzaam: >100 jaar
1
werknemer

 Veldhoven
(+3km)

01

Extra informatie:
Ons verhuisbedrijf uit Eindhoven kenmerkt zich door een bundeling van kwaliteiten. Service Wij denken met u mee in het vinden van een passende oplossing zoals inpakken, verpakken, Handyman en opslaan. Betrouwbaarheid U kunt er van op aan dat uw goederen op het juiste afgesproken tijdstip én in perfecte staat op de juiste plaats van bestemming terechtkomen.

02

HVW Verhuizer
Toverberg 21, Veldhoven
Tel: 0622194162

 Veldhoven
(+2km)

02

Extra informatie:
Het laten inlenen als verhuizer, het verrichten van facilitaire diensten, het verrichten van chauffeursdiensten, koeriersdiensten

03

UVD Dienstverlening
Libra 13, Veldhoven
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Veldhoven
(+2km)

03

Extra informatie:
Transport, koerier, verhuizingen, spoedritten.

04

Logistieke Diensten Veldhoven
Het Lover 4, Veldhoven
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Veldhoven
(+1km)

04

Extra informatie:
Logistieke Diensten Veldhoven staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Logistieke Diensten Veldhoven omschrijft zichzelf als industriële verhuizing, de- en montagewerkzaamheden, koerier. Het leeghalen van woningen en veegschoon opleveren. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

05

H.v.Zantvoort Services
Middelberg 71, Veldhoven
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Veldhoven
(+2km)

05

Extra informatie:
H.v.Zantvoort Services is actief sinds 10 maart 2023 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin H.v.Zantvoort Services valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

06

Bezorg Team Yous
Kometenlaan 24, Veldhoven
Maanden werkzaam: 4 maand
3
werknemers

 Veldhoven
(+2km)

06

Extra informatie:
Bezorg Team Yous is een bedrijf dat gevestigd is aan Kometenlaan 24 in de plaats Veldhoven. Het bedrijf is 4 maand geleden opgericht als een vennootschap onder firma. Momenteel zijn er 3 personen werkzaam bij Bezorg Team Yous. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

07

DGJ Movements
Paleisstraat 17, Veldhoven
Maanden werkzaam: 2 maand
1
werknemer

 Veldhoven
(+3km)

07

Extra informatie:
DGJ Movements is actief sinds 15 maart 2024 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin DGJ Movements valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak. De activiteiten worden omschreven als: Industrieel verhuizen.

Plaatsen in de buurt

×