logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Brabant > Valkenswaard


Overzicht verhuizers in Valkenswaard

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Bots Ras verhuizers
De Vest 18 A/B, Valkenswaard
Tel: 040-2040075
Jaren werkzaam: 18 jaar
2
werknemers

 Valkenswaard
(+3km)

01

Certificering / branche organisatie:
Erkend Verhuisbedrijf

Extra informatie:
Al sinds 10-tallen jaren het paradepaardje van Bots Ras verhuizers te Valkenswaard. Het onderscheid zit vooral in de persoonlijke zorg voor U en Uw inboedel. Moderne hulpmiddelen zijn noodzakelijk om diverse redenen. Snelheid, interessant voor de uiteindelijke kostprijs en arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers waar we erg zuinig op willen zijn. Mede daardoor zijn we in staat te garanderen dat Uw kostbare en dierbare spullen de maximale aandacht krijgen.

02

Bots-ras verhuizingen
De Vest 18 A/B, Valkenswaard
Tel: 040-2040075
Jaren werkzaam: 18 jaar
2
werknemers

 Valkenswaard
(+3km)

02

Extra informatie:
Verhuizen is een vak, óns vak! Wij zijn Bots Ras Verhuizingen, al meer dan 90 jaar het paradepaardje in Valkenswaard. Gaat u verhuizen, verbouwen of naar het buitenland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons gespecialiseerd team helpen wij u graag met deze belangrijke dag. Wij dragen zorg voor u en uw inboedel en garanderen dat uw kostbare en dierbare spullen de maximale aandacht krijgen.

03

MB Valkenswaard
De Haak 6, Valkenswaard
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Valkenswaard
(+3km)

03

Extra informatie:
Verhuizing en Totaal woning ontruiming. Het verzamelen van tweedehands kleding voor fabrieken om te recyclen. Markthandel in textiel en kleding. Inkoop en verkoop van aanhangwagens en motorvoertuigen.

04

MOBILART
Le Sage ten Broekstraat 73, Valkenswaard
Jaren werkzaam: 29 jaar
1
werknemer

 Valkenswaard
(+1km)

04

Extra informatie:
MOBILART staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. MOBILART omschrijft zichzelf als expediteur - bemiddeling in transporten - expeditie in kunsttransporten, verhuizingen, douanedocumenten etc. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

05

Kris Mi Klussenbedrijf
Aambeeld 27, Valkenswaard
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Valkenswaard
(+1km)

05

Extra informatie:
Kris Mi Klussenbedrijf is een bedrijf dat gevestigd is aan Aambeeld 27 in de plaats Valkenswaard. Het bedrijf is 7 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is bouwnijverheid en de activiteiten van het bedrijf vallen onder algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Plaatsen in de buurt

×