logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Friesland > Harkema


Overzicht verhuizers in Harkema

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Van der Molen Meubeltransport en Verhuizingen
Fiifhuzen 19, Harkema
Tel: 0512361722
Jaren werkzaam: 24 jaar
2
werknemers

 Harkema
(+1km)

01

Extra informatie:
Van der Molen Meubeltransport en Verhuizingen is actief sinds 31 december 1999 en heeft momenteel 2 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Van der Molen Meubeltransport en Verhuizingen valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een vennootschap Onder Firma.

02

Multiservice R. Kooistra
Ringwyk 9, Harkema
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Harkema
(+1km)

02

Extra informatie:
Multiservice R. Kooistra staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Multiservice R. Kooistra omschrijft zichzelf als verhuis-, grondverzet- en klussenbedrijf. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

03

Hoekema verhuizers
Actief in Harkema
Tel: 0511-468028
Jaren werkzaam: 29 jaar
1
werknemer

 Sumar
(+8km)

03

Extra informatie:
Wij zijn een gespecialiseerd verhuisbedrijf met ervaren gediplomeerde verhuizers die elke dag gemotiveerd een verhuizing uitvoeren. Tevens kunt U ook Uw inboedel bij ons opslaan in onze verwarmde beveiligde stofvrije opslag boxen die bij U voor de deur geladen en gelost kunnen worden dit bespaart veel tijd en dus geld. het is ook mogelijk om de spullen zelf te brengen of te halen. Onze diensten zijn op maat zo kunt U alles door ons laten verzorgen.

04

Huis aan thuis Visser
Actief in Harkema
Maanden werkzaam: 9 maand
1
werknemer

 Drachten
(+9km)

04

Extra informatie:
Huis aan thuis Visser is een bedrijf dat gevestigd is aan Langewyk 75 in de plaats Drachten. Het bedrijf is 8 maand geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

Plaatsen in de buurt

×