logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Friesland > Veenklooster


Overzicht verhuizers in Veenklooster

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Piet Kingma Multiservice
Kleasterwei 4, Veenklooster
Tel: 0511444397

 Veenklooster
(+1km)

01

02

Hans Brolsma V.T.P.
Actief in Veenklooster
Tel: 0511-445193
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 De westereen
(+5km)

02

Extra informatie:
Gaat u verhuizen, of heeft u een transportbedrijf nodig? Dan bent u bij Brolsma Hans Verhuis- en Pianovervoer in Zwaagwesteinde aan het juiste adres! Door de jarenlange ervaring op vele gebieden, kan met zekerheid gesteld worden dat Hans Brolsma van vele markten thuis is. Gedegen kennis, perfect materiaal en vakmanschap staan bij Hans Brolsma hoog in het vaandel. Verhuizen? Geen zorgen! Als u binnenkort verhuist weet u dat bij een verhuizing veel komt kijken.

03

Gerrit Brolsma Transport
Actief in Veenklooster
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 De westereen
(+5km)

03

Extra informatie:
Gerrit Brolsma Transport staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Gerrit Brolsma Transport omschrijft zichzelf als transport- en verhuisbedrijf. . De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

04

Van der Molen Meubeltransport en Verhuizingen
Actief in Veenklooster
Tel: 0512361722
Jaren werkzaam: 24 jaar
2
werknemers

 Harkema
(+9km)

04

Extra informatie:
Van der Molen Meubeltransport en Verhuizingen is actief sinds 31 december 1999 en heeft momenteel 2 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Van der Molen Meubeltransport en Verhuizingen valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een vennootschap Onder Firma.

Plaatsen in de buurt

×