logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Holland > Heerhugowaard


Overzicht verhuizers in Heerhugowaard

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Boudesteijn Top Movers Verhuisbedrijf
Marconistraat 30, Heerhugowaard
Tel: 0251-275000
Jaren werkzaam: 6 jaar
31
werknemers

 Heerhugowaard
(+3km)

01

Certificering / branche organisatie:
Top Movers Erkende Verhuizers

Extra informatie:
Verhuizen heeft bijna net zoveel emotionele impact op mensen als trouwen. Daarom nemen we u graag het leeuwendeel van de lading uit handen. Bij bedrijven: van het informeren van uw medewerkers tot en met het plaatsen van het meubilair. Inclusief de uitgekiende planning en organisatie voor uw bedrijf, zodat het werk zoveel mogelijk gewoon door kan gaan. Een Professionele ProjectVerhuizer (PPV) als Boudesteijn staat voor KVGM-certificering (Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid, Milieu).

02

Veerman Transport B.V.
Marga Klompéland 20, Heerhugowaard
Tel: 020-6828533
Jaren werkzaam: 14 jaar
2
werknemers

 Heerhugowaard
(+3km)

02

Extra informatie:
Veerman Transport B.V. is actief sinds 15 september 2009 en heeft momenteel 2 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4941. Deze code staat voor "Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen)". De sector waarin Veerman Transport B.V. valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een besloten Vennootschap.

03

WS Logistics
Elzenlaan 37, Heerhugowaard
Jaren werkzaam: 13 jaar
2
werknemers

 Heerhugowaard
(+1km)

03

Extra informatie:
WS Logistics is een bedrijf dat gevestigd is aan Elzenlaan 37 in de plaats Heerhugowaard. Het bedrijf is 13 jaar geleden opgericht als een vennootschap onder firma. Momenteel zijn er 2 personen werkzaam bij WS Logistics. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

04

CT verhuis transport
Huygenhoekring 139, Heerhugowaard
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Heerhugowaard
(+2km)

04

05

ANY MESS
Pelmolen 16, Heerhugowaard
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Heerhugowaard
(+1km)

05

Extra informatie:
ANY MESS staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening. ANY MESS omschrijft zichzelf als schoonmaakbedrijf; podiumbouw voor festivals; verhuisbedrijf. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

06

Ruiter transport, verhuizingen en ontruimingen
Copernicusstraat 10, Heerhugowaard
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Heerhugowaard
(+4km)

06

Extra informatie:
Ruiter transport, verhuizingen en ontruimingen is actief sinds 1 april 2021 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 53202. Deze code staat voor "Koeriers". De sector waarin Ruiter transport, verhuizingen en ontruimingen valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

Plaatsen in de buurt

×