logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Holland > Warmenhuizen


Overzicht verhuizers in Warmenhuizen

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Bakker verhuizingen, transport en opslag
Energiestraat 39, Warmenhuizen
Tel: 072-5091278
Jaren werkzaam: 86 jaar
5
werknemers

 Warmenhuizen
(+1km)

01

Extra informatie:
Wie zijn wij Wij zijn een Transport en Verhuisbedrijf gevestigd in het hartje van Schoorl. Ons doel is om u op een zo professioneel mogelijk maar toch vooral persoonlijke manier van dienst te zijn. Historie Zoals ieder Familiebedrijf zijn ook wij zeer klein begonnen. In 1898 werd het bedrijf opgericht door Jan Bakker. Er werd een bodedienst tussen Schoorl - Bergen en Alkmaar opgezet. Deze bodedienst vervoerde allerlei soorten groenten met een paardenkar.

02

Ryan Wielenga
Actief in Warmenhuizen
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Alkmaar
(+7km)

02

Extra informatie:
Ryan Wielenga is actief sinds 1 juli 2022 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 9002. Deze code staat voor "Dienstverlening voor uitvoerende kunst". De sector waarin Ryan Wielenga valt is Cultuur, sport en recreatie en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

03

De Boedelbaas
Actief in Warmenhuizen

 Alkmaar
(+8km)

03

Extra informatie:
De inkoop- en verkoop van tweedehandsgoederen (via internet). Tevens verhuiswerkzaamheden. Storingsmonteur WTB (afstellen van motoren, koppelingen, etc.), machinebankwerker, transportbandenmonteur (stellen, banden repareren, vulcaniseren, monteren).

04

DNK Dienstverlening
Actief in Warmenhuizen
Maanden werkzaam: 6 maand
1
werknemer

 Schagen
(+9km)

04

Extra informatie:
DNK Dienstverlening is actief sinds 8 november 2023 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin DNK Dienstverlening valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

Plaatsen in de buurt

×