logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Holland > Winkel


Overzicht verhuizers in Winkel

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Halo Removal Logistics
Winkelerzand 12 C, Winkel
Tel: 0224 - 851 666
Jaren werkzaam: 11 jaar
1
werknemer

 Winkel
(+1km)

01

Extra informatie:
Internationaal verhuizen Halo Removal Logistics is gespecialiseerd in internationaal verhuizen. Halo Removal Logistics verzorgt uw verhuizing en transport zoals u dat wilt, van ‘doe het zelf’ tot en met ‘full service’. Halo Removal Logistics verzorgt wereldwijd verhuizingen, meubeltransporten en het vervoer van projectlading. De klanten zijn bedrijven, particulieren en collega verhuis- en transportondernemingen.

02

Beers den helder - verhuizingen
Scheidersweg 2a, Winkel
Tel: 0224-541541
Jaren werkzaam: 23 jaar
24
werknemers

 Winkel
(+1km)

02

Extra informatie:
Op het moment dat u verhuisplannen hebt, is het het juiste moment om de verhuisafdeling van Beers Winkel uit Den Helder in te schakelen. In korte tijd moeten er veel zaken geregeld worden. Laat u daarom geheel vrijblijvend informeren door onze vakmensen. Wij koppelen uw wensen aan onze ervaring.

03

Assix
Dorpsstraat 16, Winkel
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Winkel
(+1km)

03

Extra informatie:
Assix is actief sinds 7 december 2020 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 90012. Deze code staat voor "Producenten van podiumkunst". De sector waarin Assix valt is Cultuur, sport en recreatie en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

04

IBS verhuizers
Actief in Winkel
Tel: 0226-357390
Jaren werkzaam: 32 jaar
3
werknemers

 Spanbroek
(+8km)

04

Extra informatie:
IBS verhuizers uit Spanbroek Met vakbekwaam personeel en een breed scala aan verhuismiddelen staat IBS verhuizers uit Spanbroek garant voor een piekfijn verzorgde verhuizing. IBS verhuizers te Spanbroek bied u maatwerk en persoonlijke aandacht zodat u ervan verzekerd bent dat uw dierbare bezittingen goed worden behandeld.

Plaatsen in de buurt

×