logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Gelderland > Heteren


Overzicht verhuizers in Heteren

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Verhuizers Jacobs Heteren BV
Poort van Midden Gelderland Rood 12, Heteren
Tel: 026 4722488
Jaren werkzaam: 3 jaar
5
werknemers

 Heteren
(+2km)

01

Extra informatie:
Verhuizers Jacobs Heteren BV staat voor kwaliteit Uw verhuizing is bij ons in goede handen. Verhuizers Jacobs Heteren BV is de enige erkende verhuizer in de over-betuwe. Zo bent u er zeker van dat u veilig kunt verhuizen. Uw inboedel is volledig verzekerd en u wordt verhuisd door professionele verhuizers. Erkende verhuizers Iedere twee jaar worden wij door de Erkende Verhuizers Organisatie gecontroleerd.

02

Flo-Rent verhuizingen
Poort van Midden Gelderland Rood 12, Heteren
Tel: 0630363033
Jaren werkzaam: 3 jaar
5
werknemers

 Heteren
(+2km)

02

Extra informatie:
Flo-Rent verhuisbedrijf in Heteren Bij Verhuisbedrijf Flo-Rent in Heteren worden uw kostbare spullen met zorg behandeld. Wij hebben de beste mensen en materialen om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Tijdens uw verhuizing zorgen wij er niet alleen voor dat uw meubelen met zorg ingeladen en uitgeladen worden. Wij kunnen u ook helpen bij het uit elkaar halen van kasten en inpakken van verhuisdozen.

03

Verhuishulp Gelderland
Leeuwerikstraat 7, Heteren
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Heteren
(+1km)

03

Extra informatie:
Verhuishulp Gelderland staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Verhuishulp Gelderland omschrijft zichzelf als verhuishulp. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

04

Perfect Transport
Actief in Heteren
Tel: 085 080 5657
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Renkum
(+4km)

04

Extra informatie:
Over Perfect Transport Perfect Transport is een allround meubel en verhuisbedrijf die aan al uw wensen kan voldoen. Wij vervoeren alles wat u zelf niet kunt vervoeren of niet in uw auto past. Door jaren ervaring in vervoeren en verhuizen weten wij precies wat uw wensen zijn. Wij begrijpen ook hoe lastig het is om uw eigen goederen te vervoeren. Perfect Transport is er om uw te helpen bij verhuizen of vervoeren door heel Nederland en Europa.

Plaatsen in de buurt

×