logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Lekkerkerk


Overzicht verhuizers in Lekkerkerk

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Willemse verhuizers
Voorstraat 126, Lekkerkerk
Tel: 0180 66 59 31
Jaren werkzaam: 21 jaar
17
werknemers

 Lekkerkerk
(+1km)

01

Extra informatie:
Willemse verhuizers uit Krimpen aan den IJssel, dé verhuizer van de Krimpenerwaard! Zorgenloos verhuizen, daar draait het om bij Willemse verhuizers. Een ervaren, flexibel en klantgericht bedrijf, met goed opgeleide medewerkers, waar u van op aan kunt. Ons verhuisbedrijf is gevestigd in Lekkerkerk, van waaruit wij diverse plaatsen, zoals Bergambacht, Schoonhoven, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Gouda, Haastrecht, Stolwijk, Capelle aan den IJssel en R

02

De Haan verhuizers
Actief in Lekkerkerk
Tel: 078-6920333
Jaren werkzaam: 30 jaar
86
werknemers

 Alblasserdam
(+5km)

02

Certificering / branche organisatie:
SAVAM :Erkende Verhuizers FIDI PPV OMNI ISO normering:9001 14001 27001 :BSI

Extra informatie:
Een verhuizing regelen vergt een hoop energie. Alles komt tegelijk, en dat leidt vaak tot stress. Wij helpen u graag dit te voorkomen met onze grondige aanpak en jarenlange verhuiservaring. Al sinds 1777 verzorgt De Haan verhuizingen binnen Nederland. Of u nu in de Alblasserwaard, de regio Gorinchem, de Drechtsteden of Groot-Rotterdam wilt verhuizen, De Haan zorgt dat het snel en goed geregeld is. Bovendien is het vaak voordeliger dan u denkt en bespaart het u een hoop tijd.

03

Mondial Movers verhuizers
Actief in Lekkerkerk
Tel: 078-6990333

 Alblasserdam
(+5km)

03

Extra informatie:
Over ons Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, is een landelijke verhuisorganisatie met een breed dienstenpakket. Wij verzorgen verhuizingen voor particulieren, zakelijke klanten en zorginstellingen. Daarnaast kunnen we op facilitair niveau ondersteuning bieden: van projectmanagement en handymanwerkzaamheden tot de inzet van een servicemedewerker. Bovendien hebben al onze vestigingen opslagfaciliteiten.

04

Allround Verhuizers
Actief in Lekkerkerk
Tel: 06 37 23 1991
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Alblasserdam
(+5km)

04

Extra informatie:
Hoe kunnen wij u helpen? Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door onze flexibiliteit en service. Dit is zeker niet alles wat wij voor u in huis hebben denk ook aan: - Een groot aanbod van diverse services zodat wij u optimaal kunnen helpen. - Allround Verhuizers vertrekt pas als de wens van de klant voldaan is. - Al onze verhuizingen zijn op maat - We gebruiken alleen professioneel materiaal.

Plaatsen in de buurt

×