logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Hendrik-Ido-Ambacht


Overzicht verhuizers in Hendrik-Ido-Ambacht

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Flakkee Verhuizers
Tromplaan 88, Hendrik-ido-ambacht
Tel: 078 681 90 43

 Hendrik-ido-ambacht
(+1km)

01

Extra informatie:
Flakkee Verhuizers is een familiebedrijf uit Middelharnis met een lange geschiedenis en een uitstekende reputatie. De professionele medewerkers van Flakkee Verhuizers huldigen ‘ouderwetse’ waarden als service, kwaliteit en discretie, maar werken intussen wél met de modernste hulpmiddelen en technieken.

02

Sisi Service
Tesselschadestraat 46, Hendrik-ido-ambacht
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Hendrik-ido-ambacht
(+1km)

02

Extra informatie:
Sisi Service is een bedrijf dat gevestigd is aan Tesselschadestraat 46 in de plaats Hendrik-Ido-Ambacht. Het bedrijf is 2 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

03

Van Hees Verhuizingen
Actief in Hendrik-Ido-Ambacht
Tel: 078-6142573
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 Dordrecht
(+4km)

03

Extra informatie:
Van Hees Verhuizingen, opgericht in april 1944 in het laatste oorlogsjaar, door TH.J.P.van HEES, op de Dubbeldamseweg 17 te Dordrecht. Zo’n 150 meter van de huidige locatie. In het begin als bevrachtingkantoor, reisbureau en verzekeringskantoor. In 1960 werd door zijn oudste zoon C.M.F. van HEES, van HEES ELEKTROTECHNIEK opgericht, waarna ook zijn jongste broer Th.

04

De Haan verhuizers
Actief in Hendrik-Ido-Ambacht
Tel: 078-6920333
Jaren werkzaam: 30 jaar
86
werknemers

 Alblasserdam
(+3km)

04

Certificering / branche organisatie:
SAVAM :Erkende Verhuizers FIDI PPV OMNI ISO normering:9001 14001 27001 :BSI

Extra informatie:
Een verhuizing regelen vergt een hoop energie. Alles komt tegelijk, en dat leidt vaak tot stress. Wij helpen u graag dit te voorkomen met onze grondige aanpak en jarenlange verhuiservaring. Al sinds 1777 verzorgt De Haan verhuizingen binnen Nederland. Of u nu in de Alblasserwaard, de regio Gorinchem, de Drechtsteden of Groot-Rotterdam wilt verhuizen, De Haan zorgt dat het snel en goed geregeld is. Bovendien is het vaak voordeliger dan u denkt en bespaart het u een hoop tijd.

Plaatsen in de buurt

×