logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Gelderland > Lunteren


Overzicht verhuizers in Lunteren

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

VDBosch Moving-Services
De Stroet 18, Lunteren
Tel: (0)642611081

 Lunteren
(+2km)

01

Extra informatie:
Uw verhuizing begint bij VDBosch Moving- Services. Al jaren achtereen een vertrouwd adres voor al uw verhuizingen. Met een gespecialiseerd en ervaren verhuisteam voeren wij uw verhuizing uit, op een voor u bijzonder aangename wijze. Want verhuizen is voor u hectiek, iets wat wij bij u wegnemen. Wij zijn o.

02

WMH Handelsonderneming
Bisschopweg 15, Lunteren
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Lunteren
(+1km)

02

Extra informatie:
WMH Handelsonderneming is een bedrijf dat gevestigd is aan Bisschopweg 15 in de plaats Lunteren. Het bedrijf is 11 maand geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

03

Van Harselaar service
Actief in Lunteren
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Ede
(+5km)

03

Extra informatie:
Van Harselaar service is actief sinds 1 mei 2021 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4120. Deze code staat voor "Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw". De sector waarin Van Harselaar service valt is Bouwnijverheid en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

04

Kleijer Beheer B.V.
Actief in Lunteren
Tel: 0318-611611
Jaren werkzaam: 18 jaar
7
werknemers

 Ede
(+6km)

04

Extra informatie:
Kleijer Beheer B.V. is actief sinds 8 juni 2006 en heeft momenteel 7 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4932. Deze code staat voor "Vervoer per taxi". De sector waarin Kleijer Beheer B.V. valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een besloten Vennootschap.

Plaatsen in de buurt

×