logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Utrecht > Woudenberg


Overzicht verhuizers in Woudenberg

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Druijff verhuizers
Stationsweg West 68, Woudenberg
Tel: 033-2861252
Jaren werkzaam: 15 jaar
5
werknemers

 Woudenberg
(+1km)

01

Extra informatie:
Druijff verhuizers uit Woudenberg is een uniek familiebedrijf, waarbij de klant centraal staat, gecombineerd met liefde voor het vak. Al bijna 100 jaar een begrip in verhuizen en transport. Staat u op het punt te verhuizen maar heeft u nog geen verhuizer gevonden neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Verhuizen is niet simpel. Het begint al bij het inpakken van je spullen.

02

Methorst verhuizers
Stationsweg-Oost 281D, Woudenberg
Tel: 033 206 8 260
Jaren werkzaam: 10 jaar
25
werknemers

 Woudenberg
(+3km)

02

Extra informatie:
Verhuizers Methorst te Scherpenzeel is een verhuisbedrijf met een gemotiveerd team van medewerkers. Welke met een ruime specialisatie in het verhuizen van grote en kleine particuliere verhuizingen, kantoorverhuizingen en project verhuizingen tot pianovervoer en opslag van inboedels, de zorg voor uw inboedel graag op zich nemen.

03

Schmidt Global Relocations
Stationsweg Oost 281 D, Woudenberg
Tel: 033 7600270
Jaren werkzaam: 18 jaar
18
werknemers

 Woudenberg
(+3km)

03

Extra informatie:
Schmidt Global Relocations in Woudenberg is gespecialiseerd in internationale verhuizingen en meubeltdistributie. Na zo’n 20 jaar actief te zijn geweest in de verhuis-, transport- en logistieke sector heeft oprichter Ben Schmidt alle facetten van dit vak onder de knie, zowel in praktijk als theorie. Vlak voor de financiële crisis is hij van start gegaan en heeft een vliegende start weten te realiseren ondanks, of misschien dankzij de economische tegenwind.

04

R van Ginkel Dienstverlening
Zeisterweg 17, Woudenberg
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Woudenberg
(+3km)

04

Extra informatie:
R van Ginkel Dienstverlening is een bedrijf dat gevestigd is aan Zeisterweg 17 in de plaats Woudenberg. Het bedrijf is 2 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is onderwijs en de activiteiten van het bedrijf vallen onder overig sport- en recreatieonderwijs.

05

Raven Transport
Actief in Woudenberg
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Amersfoort
(+8km)

05

Extra informatie:
Raven Transport is een bedrijf dat gevestigd is aan Graaf Adolflaan 91 in de plaats Amersfoort. Het bedrijf is 2 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is overige dienstverlening en de activiteiten van het bedrijf vallen onder reparatie van elektrische huishoudelijke apparaten.

06

CRG Creative
Actief in Woudenberg
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Amersfoort
(+9km)

06

Extra informatie:
CRG Creative staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector bouwnijverheid. CRG Creative omschrijft zichzelf als bouw-, verhuis- en productiewerkzaamheden. Pakketbezorging. Mentor. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

Plaatsen in de buurt

×