logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Gelderland > Otterlo


Overzicht verhuizers in Otterlo

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Multi-Mover verhuizers
Brummelweg 52, Otterlo
Tel: 06-54955847

 Otterlo
(+1km)

01

Extra informatie:
Wij zijn een verhuisbedrijf uit Otterlo. -Bij ons staat kwaliteit en rust hoog in het vaandel. -We hebben ervaren gediplomeerde verhuizers. (zie waarom ons) -We verzorgen verhuizingen, pakken in, verpakken meubels, verzorgen montage. -Wij kunnen u aantrekkelijke prijzen bieden omdat wij niet belast zijn met een grote overhead. Verder beschikken wij over goede verhuisverzekering parketten. Ook met bedrijfsverhuizingen hebben wij veel ervaring.

02

Van Harselaar service
Actief in Otterlo
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Ede
(+10km)

02

Extra informatie:
Van Harselaar service is actief sinds 1 mei 2021 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4120. Deze code staat voor "Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw". De sector waarin Van Harselaar service valt is Bouwnijverheid en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

03

FJ Dienstverlening
Actief in Otterlo
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Ede
(+11km)

03

Extra informatie:
FJ Dienstverlening is een bedrijf dat gevestigd is aan Prins Bernhardlaan 14 in de plaats Ede. Het bedrijf is 3 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening en de activiteiten van het bedrijf vallen onder uitleenbureaus.

04

WMH Handelsonderneming
Actief in Otterlo
Maanden werkzaam: 11 maand
1
werknemer

 Lunteren
(+12km)

04

Extra informatie:
WMH Handelsonderneming is een bedrijf dat gevestigd is aan Bisschopweg 15 in de plaats Lunteren. Het bedrijf is 11 maand geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

05

Robin’s dienstverlening
Actief in Otterlo
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Barneveld
(+13km)

05

Extra informatie:
Robin’s dienstverlening is een bedrijf dat gevestigd is aan Wildzoom 93 in de plaats Barneveld. Het bedrijf is 2 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening en de activiteiten van het bedrijf vallen onder landschapsverzorging.

06

Mtec Multidiensten
Actief in Otterlo
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Barneveld
(+14km)

06

Extra informatie:
Mtec Multidiensten is actief sinds 20 november 2017 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 8211. Deze code staat voor "Brede administratieve dienstverlening". De sector waarin Mtec Multidiensten valt is Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

Plaatsen in de buurt

×