logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zeeland > Middelburg


Overzicht verhuizers in Middelburg

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Gerard Bouwense verhuizers
Uijterschootweg 8a, Middelburg
Tel: 0118-626919
Jaren werkzaam: 14 jaar
3
werknemers

 Middelburg
(+3km)

01

Extra informatie:
Iets te verhuizen? Gerard Bouwense verhuizers in Middelburg is een relatief klein, maar gerenommeerd verhuisbedrijf. Het bedrijf bestaat al zo'n dertig jaar en heeft in al die jaren een uitstekende naam opgebouwd; vooral door de levering van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Bouwense werkt met een klein team van vier vaste medewerkers die allen gediplomeerd zijn en hun vak uitstekend verstaan.

02

Caljouw Rademaker verhuizers
Kuipersweg 23/25, Middelburg
Tel: 0118-626649
Jaren werkzaam: 30 jaar
12
werknemers

 Middelburg
(+2km)

02

Certificering / branche organisatie:
Organisatie Erkende Verhuizers VCA gecertificeerd

Extra informatie:
Verhuisbedrijf Caljouw Rademaker is gevestigd in Middelburg (hoofdkantoor), Goes, Burgh-Haamstede en Terneuzen, maar verzorgd verhuizingen over de hele wereld. Of u nu naar de overkant van de straat verhuist of naar Dubai. Het kan allemaal. Bij plaatselijke verhuizingen zal gebruik worden gemaakt van onze luchtgeveerde, moderne verhuiswagens voorzien van een laadklep. Al uw bezittingen worden goed verpakt in de verhuiswagen gezet en op een veilige manier vervoerd.

03

Mondial Vogel Verhuizingen
Oude Veerseweg 20, Middelburg
Tel: 0118-612669
Jaren werkzaam: 96 jaar
10
werknemers

 Middelburg
(+2km)

03

Extra informatie:
Sinds de oprichting in 1928 is Mondial Vogel Verhuizingen in Middelburg gegroeid tot een internationaal erkend verhuisbedrijf. Die erkenning berust op vakmanschap. 75 jaar ervaring, met goed uitgevoerde verhuizingen van particulieren, kantoren en bedrijven, stelt ons in staat ook úw verhuizing tot een succes te maken. Ruim 20 goed opgeleide specialisten binnen Mondial Vogel Verhuizingen maken uw verhuizing gegarandeerd tot een geslaagde operatie.

04

AT the movement
Nassaulaan 149, Middelburg
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Middelburg
(+2km)

04

Extra informatie:
AT the movement staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. AT the movement omschrijft zichzelf als verhuisvervoer en verkeersregelaar. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is dienstverlening voor vervoer over land.

05

Rick Service4you
Vinkenhof 28, Middelburg
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Middelburg
(+2km)

05

Extra informatie:
Rick Service4you is een bedrijf dat gevestigd is aan Vinkenhof 28 in de plaats Middelburg. Het bedrijf is 1 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder koeriers.

06

Sander Romijn
Generaal Eisenhowerlaan 24, Middelburg
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Middelburg
(+2km)

06

Extra informatie:
Sander Romijn staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Sander Romijn omschrijft zichzelf als het verhuizen van inboedels. Het verrichten van logistieke werkzaamheden. Horecamedewerker. . De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

07

Uw service zeeland
Dwarsstraat 5, Middelburg
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Middelburg
(+1km)

07

Extra informatie:
Verhuizingen. Ontruimingen. Stukadoren. Schilderen. Vloeren leggen.

Plaatsen in de buurt

×