logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zeeland > Goes


Overzicht verhuizers in Goes

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Geijtenbeek Top Movers
Stanleyweg 8, Goes
Tel: 0164 246 121
Jaren werkzaam: 47 jaar
9
werknemers

 Goes
(+2km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Geijtenbeek Verhuizers Voor een zorgeloze verhuizing komt u terecht bij Geijtenbeek Top Movers. Uw verhuizing wordt tot in de puntjes geregeld. Duidelijke afspraken, grondige voorbereiding, professioneel materiaal en een gedreven team: dat zijn de pijlers waar u met Geijtenbeek Verhuizers op bouwt. Familiebedrijf Ons familiebedrijf bestaat sinds 1934. Vanuit de operationele hoofdvestiging in Goes, en een servicepunt in Bergen op Zoom bedienen wij particulieren en organisaties.

02

Mondial Vogel verhuizingen
Westwal 17, Goes
Tel: 0113-222220
Jaren werkzaam: 96 jaar
10
werknemers

 Goes
(+1km)

02

Extra informatie:
Sinds de oprichting in 1928 is Mondial Vogel Verhuizingen in Middelburg gegroeid tot een internationaal erkend verhuisbedrijf. Die erkenning berust op vakmanschap. 75 jaar ervaring, met goed uitgevoerde verhuizingen van particulieren, kantoren en bedrijven, stelt ons in staat ook úw verhuizing tot een succes te maken. Ruim 20 goed opgeleide specialisten binnen Mondial Vogel Verhuizingen maken uw verhuizing gegarandeerd tot een geslaagde operatie.

03

SHR Import-Export Nederland
Bessestraat 25, Goes
Maanden werkzaam: 8 maand
1
werknemer

 Goes
(+1km)

03

Extra informatie:
SHR Import-Export Nederland is actief sinds 22 augustus 2023 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 45112. Deze code staat voor "Handel in en reparatie van personenauto's en lichte bedrijfsauto's (geen import van nieuwe)". De sector waarin SHR Import...

04

Oranje verhuizers
Actief in Goes
Tel: 0113-308943
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 Yerseke
(+12km)

04

Extra informatie:
Laat die internationale verhuizing maar aan ons over, dan heb je geen last van stress. Met onze jarenlange ervaring hebben wij de klus zo geklaard! Ieder zijn vak! Uw internationale verhuizing zorgeloos uitgevoerd. Internationaal verhuizen, wij komen bijna overal! We verhuizen over land maar ook over zee. Geen bestemming is ons te ver en bovendien weten wij alles over invoer en regelgeving. Ook hebben wij een wereldwijd netwerk aan collega’s beschikbaar dus om u ter plaatse te assisteren.

Plaatsen in de buurt

×