logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zeeland > Yerseke


Overzicht verhuizers in Yerseke

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Oranje verhuizers
Molendijkseweg 8, Yerseke
Tel: 0113-308943
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 Yerseke
(+2km)

01

Extra informatie:
Laat die internationale verhuizing maar aan ons over, dan heb je geen last van stress. Met onze jarenlange ervaring hebben wij de klus zo geklaard! Ieder zijn vak! Uw internationale verhuizing zorgeloos uitgevoerd. Internationaal verhuizen, wij komen bijna overal! We verhuizen over land maar ook over zee. Geen bestemming is ons te ver en bovendien weten wij alles over invoer en regelgeving. Ook hebben wij een wereldwijd netwerk aan collega’s beschikbaar dus om u ter plaatse te assisteren.

02

SHR Import-Export Nederland
Actief in Yerseke
Maanden werkzaam: 8 maand
1
werknemer

 Goes
(+11km)

02

Extra informatie:
SHR Import-Export Nederland is actief sinds 22 augustus 2023 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 45112. Deze code staat voor "Handel in en reparatie van personenauto's en lichte bedrijfsauto's (geen import van nieuwe)". De sector waarin SHR Import...

03

Mondial Vogel verhuizingen
Actief in Yerseke
Tel: 0113-222220
Jaren werkzaam: 96 jaar
10
werknemers

 Goes
(+12km)

03

Extra informatie:
Sinds de oprichting in 1928 is Mondial Vogel Verhuizingen in Middelburg gegroeid tot een internationaal erkend verhuisbedrijf. Die erkenning berust op vakmanschap. 75 jaar ervaring, met goed uitgevoerde verhuizingen van particulieren, kantoren en bedrijven, stelt ons in staat ook úw verhuizing tot een succes te maken. Ruim 20 goed opgeleide specialisten binnen Mondial Vogel Verhuizingen maken uw verhuizing gegarandeerd tot een geslaagde operatie.

04

Verhuisbedrijf UTS van Egeraat
Actief in Yerseke
Tel: 0164-212000
Jaren werkzaam: 17 jaar
18
werknemers

 Bergen op zoom
(+15km)

04

Certificering / branche organisatie:
ISO 9001 gecertificeerd

Extra informatie:
UTS Van Egeraat Verhuizingen uit Bergen op Zoom is een bedrijf met een verregaande historische achtergrond. Na een uitgebreid onderzoek in de gemeentearchieven van Bergen op Zoom is gebleken dat de oorsprong van de verhuisonderneming teruggaat tot december 1783. Begonnen als molenkardrijver te Bergen op Zoom heeft de onderneming Van Egeraat zich in de loop der jaren weten te ontwikkelen tot een professioneel verhuisbedrijf waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Plaatsen in de buurt

×