logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Groningen > Scheemda


Overzicht verhuizers in Scheemda

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Verhuisbedrijf Oldambt
Verbindingsweg 21, Scheemda
Tel: 0597-764111
Jaren werkzaam: 12 jaar
2
werknemers

 Scheemda
(+1km)

01

Extra informatie:
Verhuisbedrijf Oldambt is meer dan verhuizen alleen Bent u op zoek naar een professionele verhuizer? Verhuisbedrijf Oldambt heeft vele jaren ervaring op het gebied van verhuizen. Maar naast het verhuizen kunt u voor nog meer zaken bij ons terecht. In sommige gevallen is een standaard ontruiming niet toereikend. Wij kunnen dan helpen met onze aanvullende diensten om een woning weer verhuur- of verkoop klaar te maken.

02

Verhuisbedrijf Hofmann B.V.
Actief in Scheemda
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Winschoten
(+6km)

02

Extra informatie:
Verhuisbedrijf Hofmann B.V. is actief sinds 24 januari 2019 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Verhuisbedrijf Hofmann B.V. valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een besloten Vennootschap.

03

Koning verhuizers
Actief in Scheemda
Tel: 0598 - 632666
Jaren werkzaam: 24 jaar
11
werknemers

 Veendam
(+9km)

03

Extra informatie:
Verhuizen in Veendam met Koning Verhuizingen. Uiteraard zijn de verhuizers van Koning Verhuizingen te Veendam regelmatig aan het werk in thuishaven Veendam. Niet alleen particuliere klanten, maar ook bedrijven en instellingen doen een beroep op de verhuisploeg van Koning. Instanties / bedrijven die regelmatig Koning inschakelen zijn bijvoorbeeld Meander, Rijksdienst voor het Wegverkeer, Winkler Prins , Waterland en Keukenspectrum.

04

FRIGO Red White B.V.
Actief in Scheemda
Jaren werkzaam: 7 jaar
2
werknemers

 Veendam
(+11km)

04

Extra informatie:
FRIGO Red White B.V. staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector vervoer en opslag. FRIGO Red White B.V. omschrijft zichzelf als de exploitatie van een transportbedrijf voor nationaal en internationaal transport, waaronder verhuizingen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

Plaatsen in de buurt

×