logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Groningen > Winschoten


Overzicht verhuizers in Winschoten

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Koot verhuizers
Transportbaan 21, Winschoten
Tel: 050 - 5418418
Jaren werkzaam: 17 jaar
8
werknemers

 Winschoten
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
ISO normering 9001 Erkende verhuizers

Extra informatie:
Koot Verhuizingen BV is gevestigd in Groningen Voordat we een offerte voor u maken, brengen we uw wensen in kaart. Om die te inventariseren komt onze verhuisadviseur bij u langs. Deze vertelt wat we allemaal voor u kunnen doen: uw spullen in- en uitpakken, meubilair monteren en demonteren, apparatuur af en aankoppelen, goederen opslaan, etc. Vervolgens bepaalt ú wat u doet en wat wij doen. Ook kunt u zelf bepalen hoeveel verhuisdozen, etiketten en inpakpapier u nodig heeft.

02

Nobbe verhuizers
Transportbaan 21, Winschoten
Tel: 0597 - 41 24 63
Jaren werkzaam: 17 jaar
8
werknemers

 Winschoten
(+2km)

02

Certificering / branche organisatie:
ISO normering ISO 9001 en ISO 9002 Erkende Verhuizers

Extra informatie:
Nobbe verhuizers uit Groningen werd in 1933 opgericht door Jan Nobbe. Met één auto in zijn bezit verichtte hij bodediensten. In 1965 deed hij het bedrijf over aan Klaas Nobbe. Naast de bodediensten werd de auto nu ook ingezet voor verhuizingen. Op een gegeven moment verdwenen de boderitten en richtte Nobbe zich geheel op verhuizingen. In het bedrijf waren toen naast Klaas Nobbe ook zijn beide zonen, Hendrik en Jan, actief als verhuizers.

03

Verhuisbedrijf Hofmann B.V.
Blijhamsterstraat 39, Winschoten
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Winschoten
(+1km)

03

Extra informatie:
Verhuisbedrijf Hofmann B.V. is actief sinds 24 januari 2019 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Verhuisbedrijf Hofmann B.V. valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een besloten Vennootschap.

04

Verhuisbedrijf Oldambt
Actief in Winschoten
Tel: 0597-764111
Jaren werkzaam: 12 jaar
2
werknemers

 Scheemda
(+6km)

04

Extra informatie:
Verhuisbedrijf Oldambt is meer dan verhuizen alleen Bent u op zoek naar een professionele verhuizer? Verhuisbedrijf Oldambt heeft vele jaren ervaring op het gebied van verhuizen. Maar naast het verhuizen kunt u voor nog meer zaken bij ons terecht. In sommige gevallen is een standaard ontruiming niet toereikend. Wij kunnen dan helpen met onze aanvullende diensten om een woning weer verhuur- of verkoop klaar te maken.

Plaatsen in de buurt

×