logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Groningen > Stadskanaal


Overzicht verhuizers in Stadskanaal

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Euro verhuizers
Fivelingolaan 22, Stadskanaal
Tel: 0614235558
Jaren werkzaam: 19 jaar
2
werknemers

 Stadskanaal
(+1km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Euro verhuizers te Stadskanaal en Euro Verhuishulp Het adres voor een breed scala aan verhuisdiensten -Stadskanaal, Nieuw buinen, Groningen, Drenthe, Nationale en -Europese verhuizingen Lokale, Nationale en Europese verhuizingen -Senioren en mindervaliden verhuizingen Senioren en mindervalide verhuizingen ...

02

Meubelhuis De Groot
Mussenhof 22, Stadskanaal
Jaren werkzaam: >100 jaar
1
werknemer

 Stadskanaal
(+2km)

02

Extra informatie:
Detailhandel in woninginrichting. Meubelstoffering. Het verlenen van administratieve en boekhoudkundige diensten. Verhuisservice.

03

FRIGO Red White B.V.
Actief in Stadskanaal
Jaren werkzaam: 7 jaar
2
werknemers

 Veendam
(+15km)

03

Extra informatie:
FRIGO Red White B.V. staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector vervoer en opslag. FRIGO Red White B.V. omschrijft zichzelf als de exploitatie van een transportbedrijf voor nationaal en internationaal transport, waaronder verhuizingen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

04

He-Bo verhuizers
Actief in Stadskanaal
Tel: 0599-238660
Jaren werkzaam: 13 jaar
1
werknemer

 Borger
(+16km)

04

Extra informatie:
He-Bo verhuizers Welkom op de website van He-Bo verhuizers! Wij zijn een dienstverlenende onderneming met meer dan 25 jaar ervaring in verhuizingen in alle soorten en maten. Ons bedrijf is gevestigd in Borger in de mooie provincie Drenthe. Wij verzorgen uw verhuizingen zowel lokaal (Noord-Nederland) als nationaal (het hele land). Wij staan klaar voor elke klant, of u nu een particulier bent of een zakelijke verhuizing moet plannen.

Plaatsen in de buurt

×