logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Spijkenisse


Overzicht verhuizers in Spijkenisse

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Van der Ent Group
Lorentzweg 25, Spijkenisse
Tel: 0181-600000

 Spijkenisse
(+3km)

01

Certificering / branche organisatie:
Erkende verhuizers Eurovan :FIDI ELM ISO normering:NEN-ISO 9001 2000 :VCA FAIM/ISO

Extra informatie:
Top Movers verhuizingen Spijkenisse Gaat u of uw bedrijf verhuizen? Maak dan gebruik van de service en diensten die Top Movers verhuizingen uit Spijkenisse u biedt. Met ruim 100 jaar ervaring als verhuizer is Top Movers verhuizingen in Spijkenisse gespecialiseerd in nationale en internationale verhuizingen.

02

Adila Verhuizers
Mekongstraat 20, Spijkenisse
Tel: 06-49951796

 Spijkenisse
(+2km)

02

Extra informatie:
Adila Verhuizers gevestigd in Spijkenisse is een flexibel bedrijf dat transport en verhuisdiensten aanbiedt op een hedendaags niveau. Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare partner met wie wij de beste samenwerking zullen creëren. Op dit moment hebben wij ons ontwikkeld tot een zeer flexibele organisatie met als motto: Altijd en overal de goederen in de juiste condities afleveren. Dit alles vergt een nauwkeurige benadering en planning van het transport.

03

Driesco Woningontruiming
Slakkenveen 346, Spijkenisse
Tel: 06 53927095
Jaren werkzaam: 10 jaar
1
werknemer

 Spijkenisse
(+2km)

03

Extra informatie:
Mijn naam is John Driessen. Ik ben in 2013 gestart met Driesco Woningontruiming. Sinds mei 2014 sta ik bij de Kamer van Koophandel ingeschreven als schoonmaakbedrijf. Inmiddels heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid met ontruimingen, kleine verhuizingen en transportdiensten. Klantgerichtheid en duurzaamheid staan bij mij hoog in het vaandel. Uw opdracht wordt geheel volgens uw wensen uitgevoerd. Ik hoop dat alles duidelijk voor u is, anders kunt u mij altijd bellen.

04

J.H. van den Bergh verhuizingen & verpakkingen
Duprépad 25, Spijkenisse
Tel: 0653397446
Jaren werkzaam: 10 jaar
2
werknemers

 Spijkenisse
(+2km)

04

Extra informatie:
J.H. van den Bergh verhuizingen & verpakkingen is actief sinds 2 september 2013 en heeft momenteel 2 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin J.H. van den Bergh verhuizingen & verpakkingen valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

05

A.S. Import & Export B.V.
Kikkerveen 419, Spijkenisse
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Spijkenisse
(+2km)

05

Extra informatie:
A.S. Import & Export B.V. is actief sinds 11 januari 2019 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 45205. Deze code staat voor "Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto's". De sector waarin A.S. Import & Export B.V.

06

TopShelfTransport
Spaarnestraat 26, Spijkenisse
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Spijkenisse
(+2km)

06

Extra informatie:
TopShelfTransport staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. TopShelfTransport omschrijft zichzelf als verhuisbedrijf. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

07

HV Shipping & Transport
Grote Beerstraat 6, Spijkenisse
Maanden werkzaam: 10 maand
1
werknemer

 Spijkenisse
(+1km)

07

Extra informatie:
HV Shipping & Transport is een bedrijf dat gevestigd is aan Grote Beerstraat 6 in de plaats Spijkenisse. Het bedrijf is 9 maand geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

08

Absoluut Ontruimingen & Verhuizingen
Haverdreef 79, Spijkenisse
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Spijkenisse
(+1km)

08

Extra informatie:
Absoluut Ontruimingen & Verhuizingen is een bedrijf dat gevestigd is aan Haverdreef 79 in de plaats Spijkenisse. Het bedrijf is 1 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

09

Mbolo International Transport
Frans Halsstraat 4, Spijkenisse
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Spijkenisse
(+3km)

09

Extra informatie:
Mbolo International Transport is actief sinds 12 december 2022 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Mbolo International Transport valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

10

TKB Transport
Kikkerveen 419, Spijkenisse

 Spijkenisse
(+2km)

10

Extra informatie:
Sleepdiensten auto's en lichte bedrijfswagens. Reparatie en onderhoud van auto's. Verhuisbedrijf particulier en zakelijk. Goederenvervoer transport. Verhuur personenauto's en lichte bedrijfsauto's. Groothandel parfumerie, cosmetica en drogisterij artikelen.

Plaatsen in de buurt

×