logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Oud-Beijerland


Overzicht verhuizers in Oud-Beijerland

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Flakkee Verhuizers
Griegstraat 1, Oud-beijerland
Tel: 0186-613624

 Oud-beijerland
(+2km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Flakkee Verhuizers in Oud beijerland! Flakkee Verhuizers is een familiebedrijf uit Oud beijerland met een lange geschiedenis en een uitstekende reputatie. De professionele medewerkers van Flakkee Verhuizers huldigen ‘ouderwetse’ waarden als service, kwaliteit en discretie, maar werken intussen wél met de modernste hulpmiddelen en technieken.

02

Adila Verhuizers
Actief in Oud-Beijerland
Tel: 06-49951796

 Spijkenisse
(+5km)

02

Extra informatie:
Adila Verhuizers gevestigd in Spijkenisse is een flexibel bedrijf dat transport en verhuisdiensten aanbiedt op een hedendaags niveau. Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare partner met wie wij de beste samenwerking zullen creëren. Op dit moment hebben wij ons ontwikkeld tot een zeer flexibele organisatie met als motto: Altijd en overal de goederen in de juiste condities afleveren. Dit alles vergt een nauwkeurige benadering en planning van het transport.

03

Blonk verhuizers
Actief in Oud-Beijerland
Tel: 010 2188205
Jaren werkzaam: 23 jaar
4
werknemers

 Rhoon
(+5km)

03

Certificering / branche organisatie:
Kwaliteit Verhuizers

Extra informatie:
Het is niet zonder reden waarom Blonk verhuizers uit Barendrecht bovenaan het lijstje staat van veel gezinnen en senioren die gaan verhuizen. Verhuizen doe je niet zo maar even. Een goede doordachte logistieke en planmatige aanpak is de helft van het werk en dat is ons vak. U kunt bellen of mailen voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of een afspraak bij u thuis. Ook wanneer u nog geen verhuisplannen heeft, is het handig ons telefoonnummer te bewaren.

04

TKB Transport
Actief in Oud-Beijerland

 Spijkenisse
(+6km)

04

Extra informatie:
Sleepdiensten auto's en lichte bedrijfswagens. Reparatie en onderhoud van auto's. Verhuisbedrijf particulier en zakelijk. Goederenvervoer transport. Verhuur personenauto's en lichte bedrijfsauto's. Groothandel parfumerie, cosmetica en drogisterij artikelen.

Plaatsen in de buurt

×