logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Friesland > Stiens


Overzicht verhuizers in Stiens

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

De Verhuishulp
Cedrushof 33, Stiens
Tel: 06 41708713
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Stiens
(+1km)

01

Extra informatie:
Verhuisbedrijf Leeuwarden Wilt u een verhuizing realiseren, maar zijn torenhoge kosten het laatste waar u op zit te wachten? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Mijn naam is Gerco Wiersma en ik help mensen op een voordelige manier te verhuizen. Door geen gebruik te maken van personeel en in te spelen op hulp vanuit de omgeving van de verhuizende probeer ik overbodige kosten te verminderen.

02

Multiservice noord Nederland
Actief in Stiens
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Leeuwarden
(+6km)

02

Extra informatie:
Multiservice noord Nederland is actief sinds 30 januari 2017 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 52241. Deze code staat voor "Laad-, los- en overslagactiviteiten voor zeevaart". De sector waarin Multiservice noord Nederland valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

03

Wsecure
Actief in Stiens
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Leeuwarden
(+7km)

03

Extra informatie:
Wsecure is een bedrijf dat gevestigd is aan Robinsonstraat 199 in de plaats Leeuwarden. Het bedrijf is 5 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening en de activiteiten van het bedrijf vallen onder particuliere beveiliging.

04

Omer Anfalis, verhuisbedrijf
Actief in Stiens
Maanden werkzaam: 3 maand
1
werknemer

 Leeuwarden
(+6km)

04

Extra informatie:
Omer Anfalis, verhuisbedrijf staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Omer Anfalis, verhuisbedrijf omschrijft zichzelf als verhuisvervoer. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

Plaatsen in de buurt

×