logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Drenthe > Veenoord


Overzicht verhuizers in Veenoord

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Verhuisservice Huizenga
Boerdijk 44, Veenoord
Tel: 0591-235559
Jaren werkzaam: 9 jaar
1
werknemer

 Veenoord
(+2km)

01

Extra informatie:
Verhuizingen Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom komen wij graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en aan de hand daarvan een vrijblijvende offerte te maken. Wij zien het als onze taak u te ontzorgen in de hectische verhuisperiode. Dit houdt in dat uw verhuizing uit te breiden is met verschillende diensten waaronder; in- en uitpakservice, montage & demontage van kasten, bedden e.

02

Maxi Support
Actief in Veenoord

 Emmen
(+7km)

02

Extra informatie:
Verhuisbedrijf. Het verrichten van administratieve werkzaamheden voor het bedrijfsleven.

03

VSN Groep
Actief in Veenoord
Tel: 0591679480

 Emmen
(+8km)

03

Extra informatie:
Verhuis Service Noord Op zoek naar een ervaren verhuizer of meubelmonteur VSN heeft ze voor u. Sinds 1997 leveren wij personeel aan verhuisbedrijven, montagebedrijven en kantoorinrichters. VSN staat oorspronkelijk voor Verhuis Service Noord. Onze oorsprong ligt in Noord Nederland, in Emmen. Tegenwoordig werken we door heel Nederland.

04

Luimes Freelance
Actief in Veenoord
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Emmen
(+9km)

04

Extra informatie:
Luimes Freelance is een bedrijf dat gevestigd is aan Westenesscherstraat 13 in de plaats Emmen. Het bedrijf is 3 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening en de activiteiten van het bedrijf vallen onder advisering op het gebied van man

Plaatsen in de buurt

×