logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Gelderland > Velp (GE)


Overzicht verhuizers in Velp (GE)

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Jacobs Verhuizingen & Transport B.V.
Markweg 19, Velp
Tel: 026-3619584
Jaren werkzaam: 39 jaar
25
werknemers

 Velp
(+2km)

01

Extra informatie:
Jacobs Verhuizingen en Transporten uit Velp Verhuizen doet u niet elke dag. Dus als het zover is, wilt u graag 100% zeker weten dat dit in vertrouwde handen ligt en dat er met grote zorg met uw persoonlijke spullen wordt omgegaan. Al ons personeel is hiervoor speciaal geschoold, zo hebben alle verhuizers diverse verhuisopleidingen genoten. Bijzonder kwetsbare stukken worden hierdoor met zorg verpakt.

02

Knaken Verhuizingen
Merwedestraat 1, Velp
Tel: 06 -36 47 86 71
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Velp
(+1km)

02

Extra informatie:
Voor al uw verhuizingen en ontruimingen gaat u naar Knaken Verhuizingen! Gaat u binnenkort verhuizen? Of denkt u er over om te gaan verhuizen? Dan bent u bij Knaken Verhuizingen aan het Juiste adres! Wij weten dat verhuizen een drukke en stres volle periode is en daarom helpen wij u graag. Voor een scherpe prijs kunnen wij een groot deel van uw taken overnemen en daardoor ook een groot deel van uw stres verminderen.

03

Kapitein Haak Transport
IJsselstraat 15, Velp
Jaren werkzaam: 3 jaar
2
werknemers

 Velp
(+1km)

03

Extra informatie:
Kapitein Haak Transport staat ingescheven bij de KvK als vennootschap onder firma en is actief in de sector vervoer en opslag. Kapitein Haak Transport omschrijft zichzelf als het transporteren van goederen, verhuisvervoer. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

04

Vlotweg verhuizers
Actief in Velp (GE)
Tel: 026-3629240
Jaren werkzaam: 54 jaar
24
werknemers

 Arnhem
(+2km)

04

Certificering / branche organisatie:
TLN :Erkende Verhuizers ISO normering:9001:2000 14001:2004 en VCA :PPV OEV BSI MVO partner CO2 neutraal verhuizen

Extra informatie:
Vlotweg verhuizers Arnhem Dat betekent veertig jaar ervaring, gedrevenheid en gericht op de toekomst. Vlotweg verhuizers is in 1970 opgericht in Arnhem en is door onze vakkundige en betrouwbare dienstverlening uitgegroeid tot één van de bekendste en grootste verhuisbedrijven in Oost-Nederland.

Plaatsen in de buurt

×