logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+


Overzicht verhuizers in Vught

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Eduard Strang verhuizers
De Ketting 6, Vught
Tel: 073 200 4083
Jaren werkzaam: 81 jaar
10
werknemers

 Vught
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
Erkende Verhuizers ISO normering ISO 9001 ISO 14001 OHSAS 18001 Mondial Movers Erkende Verhuizers TLN FEDEMAC NIWO DEKRA EMG

Extra informatie:
Welkom bij Eduard Strang verhuizers te Vught Het verhuisbedrijf met een ouderwetse service Hoe prettig kan het zijn om in de stress van een verhuizing terug te kunnen vallen op betrouwbaarheid en vakkundigheid? Zonder direct op te willen scheppen, durven we te zeggen dat wij dat imago in de loop van de tijd hebben opgebouwd.

02

Kredi
Klaproosstraat 30, Vught
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Vught
(+2km)

02

Extra informatie:
Kredi is een bedrijf dat gevestigd is aan Klaproosstraat 30 in de plaats Vught. Het bedrijf is 1 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

03

Allround Happy Service
Molendwarsstraat 29, Vught
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Vught
(+1km)

03

Extra informatie:
Allround Happy Service is een bedrijf dat gevestigd is aan Molendwarsstraat 29 in de plaats Vught. Het bedrijf is 2 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is bouwnijverheid en de activiteiten van het bedrijf vallen onder algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

04

The Movers Company
Actief in Vught
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 's-hertogenbosch
(+5km)

04

Extra informatie:
The Movers Company staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. The Movers Company omschrijft zichzelf als verhuizingen. Ontruimingen. Partyverhuur. Beveiliging. Advies. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

Plaatsen in de buurt

×