logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Brabant > Loon op Zand


Overzicht verhuizers in Loon op Zand

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

B&B Verhuizingen
Hoge Steenweg 52, Loon op zand
Tel: 0493-844360
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Loon op zand
(+1km)

01

Extra informatie:
Goedkoopste verhuisbedrijf van Noord-Brabant B&B Verhuizingen is een ervaren verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in particuliere verhuizingen binnen Nederland voor een scherpe prijs. Al 21 jaar de goedkoopste. Ook kunt u bij B&B Verhuizingen terecht voor uw bedrijfs- en projectverhuizingen. Sinds 2001 werkzaam in de regio’s Oosterhout, Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Bij B&B Verhuizingen staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel.

02

MTX Transport
Actief in Loon op Zand
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Tilburg
(+5km)

02

Extra informatie:
MTX Transport is actief sinds 3 januari 2023 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4941. Deze code staat voor "Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen)". De sector waarin MTX Transport valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

03

Ozzy's International Management
Actief in Loon op Zand
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Tilburg
(+7km)

03

Extra informatie:
Ozzy's International Management staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Ozzy's International Management omschrijft zichzelf als het organiseren van internationale verhuizing voor bedrijven en particulieren alsmede het uitvoeren hiervan. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

04

Handelsonderneming Konings
Actief in Loon op Zand
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Tilburg
(+5km)

04

Extra informatie:
Handelsonderneming Konings is actief sinds 14 december 2017 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 45112. Deze code staat voor "Handel in en reparatie van personenauto's en lichte bedrijfsauto's (geen import van nieuwe)". De sector waarin Handelsonderneming Konings valt is Groot...

Plaatsen in de buurt

×