logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Brabant > Oisterwijk


Overzicht verhuizers in Oisterwijk

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

De Bresser Verhuizers
Schijfstraat 13, Oisterwijk
Tel: 013-5282372
Jaren werkzaam: 43 jaar
6
werknemers

 Oisterwijk
(+1km)

01

Extra informatie:
De Bresser Verhuizers Verhuizingen BV uit Oisterwijk is een duurzaam verhuizer. Wij zijn ver vooruit op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dat betekent dat wij zeer betrokken zijn bij de wereld om ons heen. Wij kiezen voor klimaat neutraal verhuizen zodat wij het milieu minimaal belasten.

02

TZ-Group
Dieze 54, Oisterwijk
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 Oisterwijk
(+2km)

02

Extra informatie:
TZ-Group staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. TZ-Group omschrijft zichzelf als transport- vervoersdiensten alsmede de organisatie hiervan en de bemiddeling hierin. Verhuizingen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

03

WALK Trade
De Lange Kant 27, Oisterwijk
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Oisterwijk
(+1km)

03

Extra informatie:
WALK Trade staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening. WALK Trade omschrijft zichzelf als arbeidsbemiddeling. Bevrachter. Verhuizingen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

04

Handelsonderneming Konings
Actief in Oisterwijk
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Tilburg
(+6km)

04

Extra informatie:
Handelsonderneming Konings is actief sinds 14 december 2017 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 45112. Deze code staat voor "Handel in en reparatie van personenauto's en lichte bedrijfsauto's (geen import van nieuwe)". De sector waarin Handelsonderneming Konings valt is Groot...

Plaatsen in de buurt

×