logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Barendrecht


Overzicht verhuizers in Barendrecht

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Den Otter verhuizers
Fennaweg 26, Barendrecht
Tel: 0180-612900

 Barendrecht
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
Erkende verhuizers :Erkende Verhuizers :VCA

Extra informatie:
Wie gaat verhuizen maakt een nieuw begin. Daarom is verhuizen ook veel meer dan alleen het verplaatsen van uw spullen. Er zitten nogal wat emotionele kanten aan. Voor Den Otter Barendrecht Verhuizingen is verhuizen een vak, iets wat we dag in dag uit doen. Wij weten wat een verhuizing voor u betekent en houden daar rekening mee. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat uw verhuizing snel en efficiënt verloopt.

02

Rijnmond Verhuisbedrijf
Zwolseweg 37b, Barendrecht
Tel: 0180201777
Jaren werkzaam: 13 jaar
1
werknemer

 Barendrecht
(+2km)

02

Extra informatie:
Voordelig verhuizen & Pianotransport Bent u van plan om naar de regio Zuid-HOLLAND te verhuizen of Zuid-holland juist te verlaten? Kies dan voor Rijnmondverhuisbedrijf als verhuisbedrijf Zuid-holland en Omstreken. Met ons verhuisbedrijf bent u verzekerd van een snelle, professionele maar vooral Voordelig en professioneel verhuizing in Rotterdam en omgeving. Her verhuisbedrijf met een gemiddelde beoordeling cijfer van een 9.

03

BT verhuisservice
Middenbaan 35, Barendrecht
Tel: 06 4242 8787

 Barendrecht
(+1km)

03

Extra informatie:
Een verhuizing brengt veel zorgen met zich mee… En laten uw zorgen nou precies onze passie zijn! BT Verhuisservice staat voor BeTrouwbaarheid, BeTrokkenheid en BeTaalbaarheid. Bij ons is het mogelijk om uw verhuizing geheel naar wens samen te stellen. Tijdens de kennismaking luisteren wij graag naar uw wensen om ons zo optimaal mogelijk voor te kunnen bereiden. Tijdens het transport zijn al uw spullen goed verzekerd voor een onbezorgde verhuizing.

04

Skalli Transport
Waddenring 116, Barendrecht
Tel: 0643919238
Jaren werkzaam: 8 jaar
1
werknemer

 Barendrecht
(+3km)

04

Extra informatie:
Ons bedrijf Wij zijn een flexibel bedrijf en verzorgen uw transport door heel Nederland en België. Wij verzorgen korte en lange ritten en kleiner tot groter vervoer voor bedrijven en particulieren. We zijn een professioneel verhuisbedrijf en bieden uw garanties tijdens uw verhuizing. We zijn 24/7 beschikbaar en persoonlijk betrokken bij onze klanten, waardoor we altijd een geschikte oplossing vinden voor uw vraag.

05

Transportbedrijf Barendrecht
Jacoba Pompevliet 1, Barendrecht
Jaren werkzaam: 3 jaar
2
werknemers

 Barendrecht
(+1km)

05

Extra informatie:
Transportbedrijf Barendrecht is actief sinds 14 oktober 2020 en heeft momenteel 2 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4941. Deze code staat voor "Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen)". De sector waarin Transportbedrijf Barendrecht valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

06

Fred-Install B.V.
Escudostraat 22, Barendrecht

 Barendrecht
(+3km)

06

Extra informatie:
Het transporteren, verhuizen en installeren van fitnessapparatuur van derden. Het geven van circuit trainingen.

07

S.E.R. Transport
Mahlerstraat 84, Barendrecht
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Barendrecht
(+1km)

07

Extra informatie:
S.E.R. Transport is actief sinds 2 maart 2020 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin S.E.R. Transport valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

08

Nbn Transport
Rietgors 146, Barendrecht
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Barendrecht
(+2km)

08

Extra informatie:
Nbn Transport is actief sinds 22 maart 2023 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 53202. Deze code staat voor "Koeriers". De sector waarin Nbn Transport valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak. De activiteiten worden omschreven als: Koeriersdiensten.

09

786 Klussen
Schubertdreef 53, Barendrecht
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Barendrecht
(+1km)

09

Extra informatie:
Klussenbedrijf. Het verrichten van diverse werkzaamheden, onder andere stucwerk, schilderwerk, regelen van verhuizingen en bezorgdienst

10

De Verhuis Dirigent B.V.
Augustapolder 42, Barendrecht
Jaren werkzaam: 3 jaar

 Barendrecht
(+2km)

10

Extra informatie:
De Verhuis Dirigent B.V. is actief sinds 28 augustus 2020. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4120. Deze code staat voor "Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw". De sector waarin De Verhuis Dirigent B.V. valt is Bouwnijverheid en de rechtsvorm is een besloten Vennootschap.

Plaatsen in de buurt

×