logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Gelderland > Barneveld


Overzicht verhuizers in Barneveld

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Bos Barneveld verhuizers
Wencopperweg 20A, Barneveld
Tel: 0342-419654

 Barneveld
(+4km)

01

Extra informatie:
Wij zijn een jonge onderneming uit Barneveld die zich gespecialiseerd heeft in alles wat extra zorg nodig heeft op het gebied van transport, verhuizingen en opslag. Op het gebied van verhuizingen staan wij bekend om de aandacht die uw inboedel krijgt, zowel bij het inpakken als bij het verhuizen zelf. Onze zorg is dat alles schoon, droog en schadevrij overkomt. Onze vrachtwagens vervoeren bijna dagelijks kwetsbare goederen.

02

Van Reenen Verhuizingen
Koningsbergenweg 7, Barneveld
Tel: 0342 - 405 403

 Barneveld
(+4km)

02

Extra informatie:
Van Reenen Transport, Warehouse en Verhuizingen Om eerlijk te zijn... we zijn best een saai bedrijf. We doen namelijk precies wat u wilt, want dat is ons werk. Zonder toeters en bellen, zonder poespas, zonder gezeur. En dat al bijna honderd jaar. Wij noemen dat "vervoer op maat". Of het nu gaat om een internationaal transport van een lading Hollandse kaas voor de pizza's op Sicilië, gestripte koeienhuiden voor een schoenmaker in Frankrijk, of roltrappen voor een grote winkel in Amsterdam.

03

J.K.W. van Bentum Holding B.V.
Mercuriusweg 15, Barneveld
Tel: 0342-414581
Jaren werkzaam: 61 jaar
5
werknemers

 Barneveld
(+4km)

03

Extra informatie:
J.K.W. van Bentum Holding B.V. is actief sinds 1 december 1962 en heeft momenteel 5 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4941. Deze code staat voor "Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen)". De sector waarin J.K.W. van Bentum Holding B.

04

Victor Wildeboer
Reinaerdshof 30, Barneveld
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Barneveld
(+1km)

04

Extra informatie:
Victor Wildeboer is actief sinds 17 juli 2020 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Victor Wildeboer valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

05

Mtec Multidiensten
Knottenbeltlaan 21, Barneveld
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Barneveld
(+2km)

05

Extra informatie:
Mtec Multidiensten is actief sinds 20 november 2017 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 8211. Deze code staat voor "Brede administratieve dienstverlening". De sector waarin Mtec Multidiensten valt is Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

06

Robin’s dienstverlening
Wildzoom 93, Barneveld
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Barneveld
(+2km)

06

Extra informatie:
Robin’s dienstverlening is een bedrijf dat gevestigd is aan Wildzoom 93 in de plaats Barneveld. Het bedrijf is 2 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening en de activiteiten van het bedrijf vallen onder landschapsverzorging.

07

D.J.B. Verhuisservice
Wethouder Zandbergenlaan 38, Barneveld
Maanden werkzaam: 8 maand
1
werknemer

 Barneveld
(+2km)

07

Plaatsen in de buurt

×