logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Brabant > Bergen op Zoom


Overzicht verhuizers in Bergen op Zoom

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Verhuisbedrijf UTS van Egeraat
Blankenweg 11, Bergen op zoom
Tel: 0164-212000
Jaren werkzaam: 17 jaar
18
werknemers

 Bergen op zoom
(+3km)

01

Certificering / branche organisatie:
ISO 9001 gecertificeerd

Extra informatie:
UTS Van Egeraat Verhuizingen uit Bergen op Zoom is een bedrijf met een verregaande historische achtergrond. Na een uitgebreid onderzoek in de gemeentearchieven van Bergen op Zoom is gebleken dat de oorsprong van de verhuisonderneming teruggaat tot december 1783. Begonnen als molenkardrijver te Bergen op Zoom heeft de onderneming Van Egeraat zich in de loop der jaren weten te ontwikkelen tot een professioneel verhuisbedrijf waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

02

M.Bas Int. Transport
Wilhelminaveld 91, Bergen op zoom

 Bergen op zoom
(+2km)

02

Extra informatie:
Internationaal transport. Verhuisvervoer. Koeriersdiensten.

03

Volle Vaart Service
Wouwsestraatweg 64, Bergen op zoom
Maanden werkzaam: 11 maand
1
werknemer

 Bergen op zoom
(+1km)

03

Extra informatie:
Volle Vaart Service staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Volle Vaart Service omschrijft zichzelf als verhuizingen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

04

ibi-transport
Adriaen Pauwstraat 6, Bergen op zoom
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Bergen op zoom
(+2km)

04

Extra informatie:
ibi-transport is actief sinds 22 mei 2020 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin ibi-transport valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak. De activiteiten worden omschreven als: Verhuisbedrijf.

05

PCP.Constructie-Monteur
Lijsterbesstraat 6, Bergen op zoom
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Bergen op zoom
(+1km)

05

Extra informatie:
Pijpfitting. Flensmonteur. Bouw- en schoonmaakactiviteiten. Mechanisch monteur. Schoonmaak. Sloop. Verhuisdiensten.Verkoop van arbeidsbemiddeling.

06

Albert R.&R.
Oude Moerstraatsebaan 12, Bergen op zoom
Jaren werkzaam: 13 jaar
1
werknemer

 Bergen op zoom
(+2km)

06

Extra informatie:
Albert R.&R. staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Albert R.&R. omschrijft zichzelf als koeriersdienst. Verhuisdienst. In- en verkoop auto's. Garage en- autopoetsbedrijf. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

07

RSD Transport
Burgemeester Mathonstraat 1, Bergen op zoom
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Bergen op zoom
(+1km)

07

Extra informatie:
RSD Transport staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. RSD Transport omschrijft zichzelf als het vervoeren van goederen over de weg en het uitvoeren van verhuizingen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

08

T.S. Nederland B.V.
Zuidzijde Haven 39, Bergen op zoom
Maanden werkzaam: 11 maand

 Bergen op zoom
(+2km)

08

Extra informatie:
T.S. Nederland B.V. is actief sinds 5 juli 2023. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4941. Deze code staat voor "Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen)". De sector waarin T.S. Nederland B.V. valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een besloten Vennootschap.

09

Speedy Zigi
Bredasestraat 82, Bergen op zoom
Maanden werkzaam: 8 maand
1
werknemer

 Bergen op zoom
(+1km)

09

Extra informatie:
Speedy Zigi staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Speedy Zigi omschrijft zichzelf als verhuisbedrijf. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

Plaatsen in de buurt

×