logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Katwijk (ZH)


Overzicht verhuizers in Katwijk (ZH)

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Kan Kwaliteitsverhuizers
Schimmelpenninckstraat 5, Katwijk
Tel: 071-8883344

 Katwijk
(+1km)

01

Extra informatie:
Kan Kwaliteitsverhuizers te Katwijk Jarenlange ervaring betekent dat u zich met een gerust hart door ons kunt laten verhuizen. Uitstekend opgeleide kwaliteitsverhuizers zorgen er namelijk voor dat u net zo verhuisd wordt, zoals wij onze eigen spullen zouden verhuizen en dat met de meeste zorg en modernste materialen. Met onze werknemers en werkwijze behoren wij tot de beste verhuisbedrijven in Nederland.

02

Oomen Verhuizers
Taanderstraat 2, Katwijk
Tel: 088 321 99 00
Jaren werkzaam: 3 jaar

 Katwijk
(+2km)

02

Extra informatie:
Over verhuisbedrijf Oomen Verhuizers Oomen Verhuizers is hét verhuisbedrijf van de Rijn- en Bollenstreek, en de regio Amsterdam, Leiden, Den Haag, Haarlem en Alphen aan de Rijn. Een team van ervaren verhuizers, gecombineerd met ‘state of the art’ verhuismateriaal, zorgt er voor dat iedere verhuizing vlekkeloos verloopt.

03

FLY Multidiensten
Anjerstraat 11, Katwijk
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Katwijk
(+2km)

03

Extra informatie:
FLY Multidiensten is een bedrijf dat gevestigd is aan Anjerstraat 11 in de plaats Katwijk. Het bedrijf is 1 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is bouwnijverheid en de activiteiten van het bedrijf vallen onder algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

04

Katwijk Express
Bestevaerweg 5, Katwijk

 Katwijk
(+1km)

04

Extra informatie:
Verhuis- en koeriersservice. Het faciliteren interne verhuizingen. Het ontruimen en bezemschoon opleveren van woning en bedrijfspanden.

05

DPB-T Transport
Admiraal de Ruijterlaan 10, Katwijk
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Katwijk
(+1km)

05

Extra informatie:
DPB-T Transport is actief sinds 12 april 2018 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin DPB-T Transport valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

Plaatsen in de buurt

×