logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Zoeterwoude


Overzicht verhuizers in Zoeterwoude

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Verhuis Experts
Energieweg 47, Zoeterwoude
Tel: 085 0434 885
Jaren werkzaam: 6 jaar
17
werknemers

 Zoeterwoude
(+3km)

01

Certificering / branche organisatie:
NIWO

Extra informatie:
Dé Perfecte Verhuizing Verhuizen is voor Verhuis Experts meer dan alleen het sjouwen van spullen. Wij staan voor zorgeloze & perfecte verhuizingen. Wij verhuizen in heel Nederland en zijn dagelijks actief als verhuisbedrijf in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. -100% Vrijblijvende Offerte ...

02

Verhuisbedrijf Koninklijke de Gruijter & Co
Industrieweg 13, Zoeterwoude
Tel: 071-5899313
Jaren werkzaam: >100 jaar
12
werknemers

 Zoeterwoude
(+3km)

02

Extra informatie:
Verhuisbedrijf Koninklijke de Gruijter & Co in Zoeterwoude U gaat verhuizen binnen Nederland? En u wilt een zorgeloos verloop, van de voorbereiding tot het moment dat de laatste doos is uitgepakt? Vertrouwt u dan op de vorstelijke service van Verhuisbedrijf Koninklijke de Gruijter & Co uit Zoeterwoude Een verhuizing betekent vaak een compleet nieuwe start in een onbekende omgeving.

03

Woningontruiming CVS B.V.
Energieweg 51, Zoeterwoude
Tel: 071 589 51 35

 Zoeterwoude
(+3km)

03

Extra informatie:
Dé regio specialist voor zorgeloze woningontruiming en verhuizing Woningontruiming CVS B.V. Woningontruiming CVS is dé specialist voor een zorgeloze woningontruiming en verhuizing in de regio Zuid-Holland-Noord-Holland en Utrecht. Ruim 1.100 klantbeoordelingen met rapportcijfer 9,6. Alle inboedel wordt op zorgvuldige wijze door ons verwijderd en zoveel mogelijk hergebruikt via de goede doelen waarmee wij samenwerken.

04

Fontein Ontruimingen
Energieweg 77, Zoeterwoude

 Zoeterwoude
(+3km)

04

Extra informatie:
Woningontruiming, bedrijfspandontruiming. Transport / verhuizing van goederen. Bouw- en renovatiewerkzaamheden. Schoonmaakdiensten. In- en verkoop marge goederen.

05

Boedeluitruimer.nl
Produktieweg 18, Zoeterwoude

 Zoeterwoude
(+3km)

05

Extra informatie:
Verhuur van suikerspin- en popcornapparatuur inclusief benodigdheden. Eventueel met personeel. Boedelontruimingen en verhuizingen.

06

Jan van Duuren verhuizers
Actief in Zoeterwoude
Tel: 071-5225999
Jaren werkzaam: 76 jaar
18
werknemers

 Leiden
(+4km)

06

Certificering / branche organisatie:
TLN :Erkende verhuizers ISO normering:ISO 9001 :Dekra Erkend Verhuisbedrijf

Extra informatie:
‘Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Het is daarom fijn als de verhuizing vlekkeloos en in vertrouwen gebeurd.’ Sinds 1901 is de familie van Duuren een begrip in de transport branche. In 1948 is Jan, één van de Broers zich met een nieuwe onderneming gaan specialiseren in internationale verhuizingen en speciaal transport. 4 Generaties verder, ontwikkeld tot een vooraanstaand erkend en ISO 9001 gecertificeerd verhuis & transport bedrijf.

07

Supermove Verkroost verhuizers
Actief in Zoeterwoude
Tel: 071 - 5414414
Jaren werkzaam: 30 jaar
7
werknemers

 Leiderdorp
(+4km)

07

Extra informatie:
Ons verhuiswerk varieert van het huren van 10 verhuisdozen tot “all-inclusive” verhuizen in Nederland, Europa en naar bijna alle landen van de Wereld. De mogelijkheden zijn zeer divers; van inpakken, demonteren, verhuizen, uitpakken, monteren tot opruimen, schoonmaken en afvoeren. Maar ook tijdelijke opslag behoort tot de mogelijkheden. Alles om u onbezorgd te verhuizen. Als Erkend Verhuisbedrijf zijn al onze verhuizers gediplomeerd om u op zeer vakkundige wijze te verhuizen.

08

RvR Verhuisdiensten
Actief in Zoeterwoude
Tel: 06 1447 6677
Jaren werkzaam: 11 jaar
1
werknemer

 Voorschoten
(+4km)

08

Extra informatie:
Persoonlijke service icm een breed scala aan diensten, dat is onze kracht Welkom bij RvR verhuizingen & diensten Voorschoten. U kunt bij ons terecht voor al uw verhuisbewegingen, van een enkelstuks verhuizing tot een volledig door ons verzorgde (full service) verhuizing, zowel nationaal als internationaal. Ons uitgebreide aanbod van diensten en aanvullende diensten staat garant voor een verhuizing op maat.

Plaatsen in de buurt

×