logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Voorschoten


Overzicht verhuizers in Voorschoten

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

RvR Verhuisdiensten
Leidseweg 86, Voorschoten
Tel: 06 1447 6677
Jaren werkzaam: 11 jaar
1
werknemer

 Voorschoten
(+1km)

01

Extra informatie:
Persoonlijke service icm een breed scala aan diensten, dat is onze kracht Welkom bij RvR verhuizingen & diensten Voorschoten. U kunt bij ons terecht voor al uw verhuisbewegingen, van een enkelstuks verhuizing tot een volledig door ons verzorgde (full service) verhuizing, zowel nationaal als internationaal. Ons uitgebreide aanbod van diensten en aanvullende diensten staat garant voor een verhuizing op maat.

02

Verhuisservice Voorschoten
Dobbeweg 6, Voorschoten
Tel: 071 561 97 97

 Voorschoten
(+2km)

02

Extra informatie:
VerhuisService Voorschoten Wij nemen u alles uit handen Verhuizingen, transport en opslag. Nationaal en Internationaal! Gaat u verhuizen? Of heeft u transport en/of opslag nodig? Bel VerhuisService Voorschoten en alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu om een verhuizing, transport of opslag gaat, met VerhuisService Voorschoten heeft u er geen omkijken naar.

03

Verhuisteam24
Industrieweg 9, Voorschoten
Tel: 0687383862
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Voorschoten
(+2km)

03

Extra informatie:
Verhuisbedrijf Wij helpen mensen bij het verplaatsen van hun goederen van de ene naar de andere plaats. Wij bieden all-inclusive diensten aan voor verhuizingen, zoals inpakken, laden en verplaatsen. Of je nu naar een andere stad verhuist of in de buurt blijft, wij helpen je graag. Wij pakken elke dag voor mensen in, dus we zijn snel, efficiënt en voorzichtig. Bij Verhuisteam24 staat uw verhuizing centraal en onze passie voor verhuizen wordt weerspiegeld in de kwaliteit van onze diensten.

04

Dries van Wijlen
Burgemeester Van der Hoevenlaan 17, Voorschoten

 Voorschoten
(+1km)

04

Extra informatie:
Het verhuizen van inboedels, tevens verrichten van logistieke werkzaamheden.

05

Lagerberg Verhuisgroep
Actief in Voorschoten
Tel: 070-5119262
Jaren werkzaam: 52 jaar
25
werknemers

 Wassenaar
(+3km)

05

Extra informatie:
Voor alle soorten nationale en internationale verhuizingen, transport en opslag staat Lagerberg Verhuisgroep uit Wassenaar altijd voor u klaar. U de lusten, wij de lasten; u kunt rekenen op: -Ons vakmanschap -Een flexibele organisatie -Onze jarenlange en brede ervaring als familie bedrijf -Een persoonlijke service ...

06

Van Ede International Moving
Actief in Voorschoten
Tel: 070-5113426
Jaren werkzaam: 94 jaar
17
werknemers

 Wassenaar
(+5km)

06

Certificering / branche organisatie:
Erkende Verhuizers ISO normering:9001 :Lloyds

Extra informatie:
Wij nemen uw zorgen uit handen! Sinds 1923 heeft Van Ede International Moving zich gericht op het verhuizen en opslaan van inboedels. Door meer dan 90 jaar ervaring, het constant moderniseren van ons materieel en het bijscholen van ons personeel, staan wij garant voor een professionele en efficiënte aanpak van uw verhuizing. Ondanks dat verhuizen voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis is, kunnen wij een hoop zorgen uit handen nemen.

07

Verhuispartners
Actief in Voorschoten
Jaren werkzaam: 3 jaar
2
werknemers

 Leiden
(+4km)

07

Extra informatie:
Verhuispartners is een bedrijf dat gevestigd is aan Diamantplein 34 in de plaats Leiden. Het bedrijf is 3 jaar geleden opgericht als een vennootschap onder firma. Momenteel zijn er 2 personen werkzaam bij Verhuispartners. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

08

Boedeluitruimer.nl
Actief in Voorschoten

 Zoeterwoude
(+5km)

08

Extra informatie:
Verhuur van suikerspin- en popcornapparatuur inclusief benodigdheden. Eventueel met personeel. Boedelontruimingen en verhuizingen.

Plaatsen in de buurt

×