logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Leiden


Overzicht verhuizers in Leiden

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Jan van Duuren verhuizers
Admiraal Banckertweg 6, Leiden
Tel: 071-5225999
Jaren werkzaam: 76 jaar
18
werknemers

 Leiden
(+2km)

De Waard

01

Certificering / branche organisatie:
TLN :Erkende verhuizers ISO normering:ISO 9001 :Dekra Erkend Verhuisbedrijf

Extra informatie:
Sinds 1901 staat de familie van Duuren voor kwaliteit in transport. Jan van Duuren & Zn BV is gespecialiseerd in internationale verhuizingen en speciaal transport, met ISO 9001 certificering. Wij zorgen ervoor dat uw kostbare bezittingen veilig en professioneel worden verhuisd, wereldwijd.

02

Frangenheim Transport
Pluimgras 40, Leiden
Tel: 0628 14 1234

 Leiden
(+3km)

Leedewijk-Noord

02

Extra informatie:
Voor kleine verhuizingen bieden we sneltransport en een nauwkeurige taxatie van uw inboedel. Onze opslagfaciliteiten zorgen voor veilige bewaring. We reinigen uw oude woning grondig en bieden montage/demontage van meubels.

03

Verhuispartners
Diamantplein 34, Leiden
Tel: 0625025373
Jaren werkzaam: 3 jaar
2
werknemers

 Leiden
(+2km)

Hoge Mors

03

Extra informatie:
De Verhuispartners staan garant voor vakkundige verhuizingen met een team van professionals, standaard uitgerust met twee verhuizers en een wagen van ± 20m³. U bepaalt zelf welke delen van de verhuizing u zelf wilt regelen.

04

Barkas
Sint Jorissteeg 7, Leiden
Jaren werkzaam: 28 jaar
8
werknemers

 Leiden
(+1km)

Levendaal-Oost

04

Extra informatie:
Barkas is actief sinds 1 maart 1996 en heeft momenteel 8 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 53202. Deze code staat voor "Koeriers". De sector waarin Barkas valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak. De activiteiten worden omschreven als: Het verhuren van een autobus ten behoeve van verhuizingen, klein transport e.

05

KTM Logistiek B.V.
Evenementenlaan 1, Leiden
Jaren werkzaam: 1 jaar
2
werknemers

 Leiden
(+2km)

Groenoord

05

Extra informatie:
KTM Logistiek B.V. is een bedrijf dat gevestigd is aan Evenementenlaan 1 in de plaats Leiden. Het bedrijf is 1 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel zijn er 2 personen werkzaam bij KTM Logistiek B.V.. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

06

Jeroen van der Blom
Storm Buysingstraat 7, Leiden
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Leiden
(+2km)

Lage Mors

06

Extra informatie:
Jeroen van der Blom staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Jeroen van der Blom omschrijft zichzelf als verhuizen van particulieren en bedrijven en vervoeren van goederen onder de 500 kilo. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

07

NABS logistics
Hoflaan 69, Leiden
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Leiden
(+2km)

Haagweg-Zuid

07

Extra informatie:
NABS Logistics is een vooruitstrevend logistiek bedrijf dat zich richt op het leveren van uitgebreide logistieke oplossingen voor diverse sectoren wereldwijd.

08

Akram Company
Calandstraat 19, Leiden
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Leiden
(+2km)

Lage Mors

08

Extra informatie:
Akram Company is een bedrijf dat gevestigd is aan Calandstraat 19 in de plaats Leiden. Het bedrijf is 7 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening en de activiteiten van het bedrijf vallen onder vertalers en tolken.

09

Happy Flooring
Diamantlaan 146, Leiden
Jaren werkzaam: 9 jaar
1
werknemer

 Leiden
(+2km)

Hoge Mors

09

Extra informatie:
Kringloopwinkel. Transport. Installatietechniek. Vloeren leggen. Loodgieter, CV-installatie. Vloeren, vloerisolatie, schilder, heraklith, verhuizingen, ikea montage, sloopwerkzaamheden.

10

WestBrug
Kanaalpark 175, Leiden
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Leiden
(+2km)

Cronestein

10

Extra informatie:
Ervaring en Professionaliteit: Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van verhuisspecialisten staan wij garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Plaatsen in de buurt

×