logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Brabant > Leende


Overzicht verhuizers in Leende

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

JL-verhuizingen
Biesven 8a, Leende
Tel: 040 248 7121
Jaren werkzaam: 12 jaar
4
werknemers

 Leende
(+1km)

01

Extra informatie:
Verhuizing in Noord-Brabant of Tilburg? Schakel dan JL-verhuizingen in. JL-verhuizingen is een verhuisbedrijf dat bekend staat om haar goede service en betrouwbaarheid. Wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven naar elke gewenste plek over de gehele wereld. Of het nu projectverhuizingen, in Eindhoven of naar Italië betreft, wij staan voor u klaar.

02

Bots Ras verhuizers
Actief in Leende
Tel: 040-2040075
Jaren werkzaam: 18 jaar
2
werknemers

 Valkenswaard
(+5km)

02

Certificering / branche organisatie:
Erkend Verhuisbedrijf

Extra informatie:
Al sinds 10-tallen jaren het paradepaardje van Bots Ras verhuizers te Valkenswaard. Het onderscheid zit vooral in de persoonlijke zorg voor U en Uw inboedel. Moderne hulpmiddelen zijn noodzakelijk om diverse redenen. Snelheid, interessant voor de uiteindelijke kostprijs en arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers waar we erg zuinig op willen zijn. Mede daardoor zijn we in staat te garanderen dat Uw kostbare en dierbare spullen de maximale aandacht krijgen.

03

Bots-ras verhuizingen
Actief in Leende
Tel: 040-2040075
Jaren werkzaam: 18 jaar
2
werknemers

 Valkenswaard
(+5km)

03

Extra informatie:
Verhuizen is een vak, óns vak! Wij zijn Bots Ras Verhuizingen, al meer dan 90 jaar het paradepaardje in Valkenswaard. Gaat u verhuizen, verbouwen of naar het buitenland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons gespecialiseerd team helpen wij u graag met deze belangrijke dag. Wij dragen zorg voor u en uw inboedel en garanderen dat uw kostbare en dierbare spullen de maximale aandacht krijgen.

04

MB Valkenswaard
Actief in Leende
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Valkenswaard
(+5km)

04

Extra informatie:
Verhuizing en Totaal woning ontruiming. Het verzamelen van tweedehands kleding voor fabrieken om te recyclen. Markthandel in textiel en kleding. Inkoop en verkoop van aanhangwagens en motorvoertuigen.

Plaatsen in de buurt

×