logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Holland > Nieuw-Vennep


Overzicht verhuizers in Nieuw-Vennep

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

AA Verhuizers
Hoofdweg 1212, Nieuw-vennep
Tel: 0252 621 321
Jaren werkzaam: 27 jaar
29
werknemers

 Nieuw-vennep
(+2km)

01

Extra informatie:
Het verhuisbedrijf van regio Aalsmeer AA Verhuizers is een erkend verhuisbedrijf, dat gevestigd is in Nieuw Vennep. Wij helpen u met verhuizingen binnen heel Europa, maar zijn voornamelijk hét verhuisbedrijf van de regio Aalsmeer. Regio Aalsmeer AA Verhuizers bestaat al jaren en kent de regio Aalsmeer goed. Zowel zakelijke klanten als particulieren hebben gebruik gemaakt van onze deskundigheid.

02

RKN Logistics BV verhuisbedrijf
Hugo de Vriesstraat 1, Nieuw-vennep
Tel: 0252-621597

 Nieuw-vennep
(+1km)

02

Extra informatie:
RKN Logistics BV verhuisbedrijf in Nieuw vennep U herkent zich ongetwijfeld in een situatie, waarbij u acuut om logistiek personeel verlegen zit. RKN Logistics BV verhuisbedrijf uit Nieuw vennep, het regionale detacheringsbureau uit Nieuw-Vennep, is in staat om uw logistieke problemen met betrekking tot personeelsbezetting op te lossen. Deze ideale oplossing wordt zelfs tegen een zeer concurrerend tarief geleverd.

03

DeMeul180
Luzernestraat 83, Nieuw-vennep
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Nieuw-vennep
(+2km)

03

Extra informatie:
Woningontruimingen en verhuizingen, het verwijderen van inboedel en het vervoeren hiervan en het veegschoon opleveren van het object, zijnde woning of bedrijf.

04

Freelance van der Werff
Kinlozen 55, Nieuw-vennep
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Nieuw-vennep
(+1km)

04

Extra informatie:
Verhuizer, Inventarisatiemedewerker, Productpromotie, Horecawerkzaamheden, Allround magazijnmedewerker.

05

Freelance Daaf
Wayesteinsingel 167, Nieuw-vennep
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Nieuw-vennep
(+1km)

05

Extra informatie:
Freelance Daaf staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Freelance Daaf omschrijft zichzelf als verhuiswerkzaamheden alsmede koeriersdiensten. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

06

Spoedex Nederland
Spaanse Ruiterpad 10, Nieuw-vennep
Jaren werkzaam: 14 jaar
1
werknemer

 Nieuw-vennep
(+2km)

06

Extra informatie:
Spoedex Nederland staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Spoedex Nederland omschrijft zichzelf als verhuisvervoer. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

07

SBG Dienstverlening
Wemmingen 32, Nieuw-vennep
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Nieuw-vennep
(+2km)

07

Extra informatie:
SBG Dienstverlening is een bedrijf dat gevestigd is aan Wemmingen 32 in de plaats Nieuw-Vennep. Het bedrijf is 1 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

Plaatsen in de buurt

×