logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Holland > Rijsenhout


Overzicht verhuizers in Rijsenhout

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Atlas Verhuizers
Bennebroekerweg 281, Rijsenhout
Tel: (0)297 348281
Jaren werkzaam: 42 jaar
25
werknemers

 Rijsenhout
(+2km)

01

Extra informatie:
Als professionele verhuisgroep uit Amsterdam, VCA-ISO 9001 gecertificeerd en lid van alle brancheorganisaties, waaronder de Erkende Verhuizers, kunnen wij zorg dragen voor een perfecte uitvoering van de verhuizing van uw inboedel. Atlas Verhuizers uit Amsterdam beschikt over alle faciliteiten die u bij een modern verhuisbedrijf mag verwachten; gekwalificeerd personeel, hoogwaardig materieel en een gestructureerde organisatie.

02

LEF verhuizers
Actief in Rijsenhout
Tel: 088 10 30 500

 Aalsmeer
(+5km)

02

Extra informatie:
Voor particulieren en zakelijke klanten neemt LEF uit Amstelveen graag de stress en zorgen van een verhuizing weg. Wij zorgen voor complete verhuizingen: nationaal, internationaal en overzee. LEF is gespecialiseerd in verhuizingen van senioren. Hierbij kan ook een klusjesman ingeschakeld worden voor het ophangen van schilderijen en dergelijke.

03

AA Verhuizers
Actief in Rijsenhout
Tel: 0252 621 321
Jaren werkzaam: 27 jaar
29
werknemers

 Nieuw-vennep
(+5km)

03

Extra informatie:
Het verhuisbedrijf van regio Aalsmeer AA Verhuizers is een erkend verhuisbedrijf, dat gevestigd is in Nieuw Vennep. Wij helpen u met verhuizingen binnen heel Europa, maar zijn voornamelijk hét verhuisbedrijf van de regio Aalsmeer. Regio Aalsmeer AA Verhuizers bestaat al jaren en kent de regio Aalsmeer goed. Zowel zakelijke klanten als particulieren hebben gebruik gemaakt van onze deskundigheid.

04

Internationaal Transportbedrijf A. Elmers B.V.
Actief in Rijsenhout
Tel: 023-5637192
Jaren werkzaam: 41 jaar
23
werknemers

 Hoofddorp
(+4km)

04

Extra informatie:
Internationaal Transportbedrijf A. Elmers B.V. is actief sinds 25 mei 1982 en heeft momenteel 23 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4941. Deze code staat voor "Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen)". De sector waarin Internationaal Transportbedrijf A.

Plaatsen in de buurt

×