logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Holland > Vijfhuizen


Overzicht verhuizers in Vijfhuizen

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Meer Movers v.o.f.
Kromme Spieringweg 569F, Vijfhuizen
Tel: 023 20721 91

 Vijfhuizen
(+1km)

01

Extra informatie:
MEER MOVERS | NET DAT BEETJE EXTRA Of het nu gaat om een particuliere verhuizing, een verhuizing voor senioren of een bedrijfsverhuizing. Er komt veel op u af tijdens een verhuizing. Veel zaken moeten georganiseerd worden naast het leven van alledag. Voor u geen dagelijks werk. Het is dan ook niet voor niets dat een verhuizing hoog in de top tien van meest stressvolle gebeurtenissen staat. Maar maakt u zich geen zorgen.

02

Hanzade B.V.
Spaarnwouderweg 50, Vijfhuizen
Tel: 023-7850336
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Vijfhuizen
(+4km)

02

Extra informatie:
Hanzade B.V. staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector groot- en detailhandel, reparatie van auto's. Hanzade B.V. omschrijft zichzelf als het te koop aanbieden van avond- en bruidsmode, alsmede op maat gemaakte jurken. holdingactiviteiten. Transport. Internationale verhuizingen.

03

KD Vervoer
Mient 35, Vijfhuizen

 Vijfhuizen
(+1km)

03

04

Ketel verhuizers
Actief in Vijfhuizen
Tel: 023 - 5579828
Jaren werkzaam: 14 jaar
3
werknemers

 Hoofddorp
(+5km)

04

Extra informatie:
Hoewel gevestigd in Badhoevedorp is Ketel verhuizers ook een begrip in Hoofddorp. Maar ook buiten deze regio, dus in Amsterdam en Haarlem, is Ketel verhuizers actief en bekend. Door onze jarenlange ervaring heeft Ketel verhuizers inmiddels een uitstekende reputatie als het gaat om het met zorg verhuizen van uw eigendommen. U heeft bij Ketel verhuizers de keuze uit verschillende Verhuis Pakketten. Zo kunt u alles zelf doen maar u kunt ook alles aan ons overlaten.

Plaatsen in de buurt

×