logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Holland > Cruquius


Overzicht verhuizers in Cruquius

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

A.J. Behage & Zn. B.V.
Cruquiusdijk 90, Cruquius
Tel: 023-5581438
Jaren werkzaam: 83 jaar
4
werknemers

 Cruquius
(+2km)

01

Extra informatie:
Wie zijn wij? Behage Verhuizers is een verhuisbedrijf dat al sinds 1942 bestaat. U begrijpt dat wij deze periode al heel veel verhuizingen mochten uitvoeren. Dat doen wij nog steeds met heel veel plezier. Sinds jaar en dag mogen wij ons met recht "Erkende Verhuizer" noemen. Wij vinden het belangrijk dat u ons vertrouwt en dat vertrouwen willen wij graag winnen. Wij gaan zorgvuldig met uw eigendommen om en staan voor ZORG, AANDACHT en RESPECT.

02

Magic Movers
Bennebroekerdijk 210A, Cruquius
Tel: 0235766852

 Cruquius
(+1km)

02

Extra informatie:
De werkzaamheden van verhuisbedrijf Magic Movers Heeft u verhuisplannen? Veel mensen vinden het een hectische periode. Er moet namelijk veel geregeld worden, inpakken, sjouwen, uitpakken en er komt zoveel bij kijken. U kunt vast wel een extra paar handen gebruiken! Daarom kunt u als u gaat verhuizen rekenen op Magic Movers. Ervaren verhuizers staan voor u klaar om iedere verhuizing tot een goed einde te brengen.

03

Baars verhuizers
Actief in Cruquius
Tel: 023-5245566
Jaren werkzaam: 97 jaar
16
werknemers

 Haarlem
(+4km)

03

Certificering / branche organisatie:
Mondial Movers ISO-gecertificeerde verhuizer

Extra informatie:
Baars Verhuis en Opslag BV is een nationaal en internationaal verhuisbedrijf dat sinds 1928 gevestigd is in Haarlem. Ons bedrijf telt 22 medewerkers die staan voor een kwalitatief goede uitvoering van al onze werkzaamheden. Dit is bevestigd door middel van een ISO-certificering in 2001. Baars Verhuis en Opslag BV uit Haarlem is partner in Mondial Movers.

04

Passies Internationale Verhuisbedrijven BV
Actief in Cruquius
Tel: 023-561 5955
Jaren werkzaam: 42 jaar
15
werknemers

 Hoofddorp
(+5km)

04

Certificering / branche organisatie:
Erkende Verhuizers FIDI ISO normering:ISO FIDI Faim :Bureau Veritas Erkende Verhuizers Erkende Projectverhuizers

Extra informatie:
Passies Internationale Verhuisbedrijven Een nieuw huis! Het is gelukt. U gaat verhuizen naar een groter of misschien juist kleiner huis. Verhuizen binnen Europa, internationaal verhuizen of u verhuist misschien een straat verder. Alleen, met uw partner of met uw gezin, het kan allemaal. Een verhuizing van uw volledige inboedel of slechts een gedeelte, dichtbij of ver weg; iedere verhuizing is spannend.

Plaatsen in de buurt

×