logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Strijen


Overzicht verhuizers in Strijen

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

De Leegruimer
Ooievaarstraat 13, Strijen
Tel: 06 17606505
Jaren werkzaam: 10 jaar
1
werknemer

 Strijen
(+1km)

01

Extra informatie:
De Leegruimer ruimt leeg Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat er komt kijken bij het leegruimen van een woning. Wij beheersen dit vak tot in de puntjes, of het nu gaat om het verwijderen van de inboedel van een koophuis of het volledig leegruimen van een huurwoning, en het volledig kaal opleveren van de vloeren, het leegruimen van een kamer in een zorginstelling. Tot schilder en schoonmaak werkzaamheden.

02

Rotterdam Packing Service
Rietgansstraat 13, Strijen

 Strijen
(+1km)

02

Extra informatie:
Het verhuizen van inboedels en het op maat maken van verpakkingen voor bijzondere zendingen. Het geven van workshops op het gebied van kunst, cultuur en welzijn (aan kinderen van 4 tot en met 16 jaar). Amhoutdesign is een bedrijf gespecialiseerd in het maken, ontwerpen en bouwen van robuuste en industriële meubelen met als basis hout en metaal.

03

Let’s Move Verhuizingen
Actief in Strijen
Tel: 085 06 000 18
Jaren werkzaam: 8 jaar
3
werknemers

 Dordrecht
(+8km)

03

Extra informatie:
Let’s Move Verhuizingen Let’s Move Verhuizingen biedt u een zorgeloze verhuizing en daarmee een mooi begin aan een nieuw hoofdstuk in uw leven. Dat is hoe wij willen dat u ons herinnert als u eenmaal bent gesetteld in uw nieuwe woning. U zult ons niet vaak nodig hebben in uw leven, maar wanneer dat wel zo is, dan willen wij ons steentje bijdragen in uw levenscomfort.

04

Amino Transport
Actief in Strijen
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Dordrecht
(+9km)

04

Extra informatie:
Amino Transport is actief sinds 6 mei 2021 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4941. Deze code staat voor "Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen)". De sector waarin Amino Transport valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

Plaatsen in de buurt

×