logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Brabant > Oudenbosch


Overzicht verhuizers in Oudenbosch

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

VOZ Verhuizen onze Zorg
Havendijk 10a, Oudenbosch
Tel: 0165 20 10 68

 Oudenbosch
(+1km)

01

Extra informatie:
Zorgeloos verhuizen met Verhuizen Onze Zorg Verhuizen, de één vindt het geweldig, de ander moet er niet aan denken. Vast staat dat een verhuizing het begin is van een nieuw leven in een andere omgeving. WAAROM KLANTEN VOOR ONS KIEZEN Wij zorgen dat uw spullen goed terecht komen De ervaren medewerkers van VOZ (Verhuizen Onze Zorg) zijn in staat om die zorgen uit handen te nemen.

02

VOZ Groep
Havendijk 10A, Oudenbosch
Tel: 0165 201 068

 Oudenbosch
(+1km)

02

Extra informatie:
WAAROM KLANTEN VOOR ONS KIEZEN Wij zorgen dat uw spullen goed terecht komen Onze ervaren verhuizers zorgen ervoor dat al uw spullen goed terecht komen in uw nieuwe woning. Wij bieden daarnaast ook aanvullende diensten aan zoals hulp bij het inpakken, wij leveren stevige verhuisdozen en we klussen tevens graag mee in oude en nieuwe woning zodat uw verhuisdag vlekkeloos en zonder zorgen verloopt.

03

Kelzi Spoed
Thorbeckestraat 6, Oudenbosch
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Oudenbosch
(+1km)

03

Extra informatie:
Kelzi Spoed is actief sinds 16 januari 2023 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4332. Deze code staat voor "Bouwtimmeren". De sector waarin Kelzi Spoed valt is Bouwnijverheid en de rechtsvorm is een eenmanszaak. De activiteiten worden omschreven als: Bouwwerkzaamheden, verhuizingen en reparatie van diverse elektronische

04

Gul61
Actief in Oudenbosch
Tel: 0647845508
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Roosendaal
(+7km)

04

Plaatsen in de buurt

×