logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Brabant > Roosendaal


Overzicht verhuizers in Roosendaal

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Van Gastel verhuizers
Boerkensleen 14, Roosendaal
Tel: 0165-537169
Jaren werkzaam: 9 jaar
1
werknemer

 Roosendaal
(+3km)

01

Certificering / branche organisatie:
Erkende Verhuizer

Extra informatie:
Van Gastel verhuizers is een bedrijf met een lange traditie. Ooit begonnen (1923!) in Roosendaal en van hieruit nog steeds operationeel. Het bedrijf, bekend in Roosendaal en verre omgeving, kenmerkt zich door de persoonlijke betrokkenheid bij alle verhuizingen die het uitvoert. Van Gastel verhuizers uit Roosendaal verzorgt met grote zorgvuldigheid verhuizingen, opslag van inboedels, speciaal vervoer, maar steeds met die kenmerkende persoonlijke noot.

02

Verhuisbedrijf UTS van Egeraat
Nispensetraat 9, Roosendaal
Tel: 0164-212000
Jaren werkzaam: 17 jaar
18
werknemers

 Roosendaal
(+1km)

02

Certificering / branche organisatie:
ISO 9001 gecertificeerd

Extra informatie:
UTS Van Egeraat Verhuizingen uit Bergen op Zoom is een bedrijf met een verregaande historische achtergrond. Na een uitgebreid onderzoek in de gemeentearchieven van Bergen op Zoom is gebleken dat de oorsprong van de verhuisonderneming teruggaat tot december 1783. Begonnen als molenkardrijver te Bergen op Zoom heeft de onderneming Van Egeraat zich in de loop der jaren weten te ontwikkelen tot een professioneel verhuisbedrijf waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

03

F&S Verhuizingen
Rechtzaad 15, Roosendaal
Tel: 0165 233011

 Roosendaal
(+2km)

03

Extra informatie:
F&S Verhuizingen: hét verhuisbedrijf in Roosendaal Verhuizingen kunnen behoorlijk stressvol zijn; er moet van alles ingepakt worden, u moet veel regelen en u wilt alles het liefst zo snel mogelijk achter de rug hebben. Wij van F&S Verhuizingen kunnen u daarmee helpen! Wij verhuizen uw gehele inboedel goedkoop, schadevrij en goed verzekerd. Zo zorgen we ervoor dat u zich over dit deel van de verhuizing helemaal geen zorgen meer hoeft te maken.

04

Van Alphen Verhuizingen
Belder 96, Roosendaal
Tel: 0165769054
Jaren werkzaam: 24 jaar
5
werknemers

 Roosendaal
(+4km)

04

Extra informatie:
Van Alphen Verhuizingen is een bedrijf dat gevestigd is aan Belder 96 in de plaats Roosendaal. Het bedrijf is 24 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel zijn er 5 personen werkzaam bij Van Alphen Verhuizingen. De officiële sector omschrijving is advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening en de activiteiten van het bedrijf vallen onder reclam

05

TCOB Koeriers
Pieter de Hooghstraat 24, Roosendaal
Jaren werkzaam: 9 jaar
1
werknemer

 Roosendaal
(+2km)

05

06

Adexpo B.V.
Stepvelden 14, Roosendaal

 Roosendaal
(+3km)

06

Extra informatie:
Het verhuren en op andere wijze in gebruik geven van meubilair, goederen, tapijten, vloerbedekking en alle andere artikelen t.b.v. alle voorkomende evenementen, alsmede de in- en verkoop van deze voor verhuur bestemde goederen en artikelen. Handelsbemiddeling in meubilair en verhuisvervoer in meubilair en tapijt. Goederenvervoer aannemen en uitvoeren. Uitzenden van personeel.

07

ADS Verhuizen
Groenstraat 9, Roosendaal
Tel: 0165 234006
Maanden werkzaam: 2 maand
2
werknemers

 Roosendaal
(+2km)

07

Extra informatie:
Uw vertrouwde verhuispartner Bij Ads Verhuizen begrijpen we dat verhuizen meer is dan alleen het verplaatsen van spullen. Het is een nieuw begin, een nieuw hoofdstuk in uw leven. Daarom streven wij ernaar om uw verhuizing zo soepel en zorgeloos mogelijk te maken. Of u nu binnen de stad verhuist of een nieuwe start maakt in het buitenland, wij staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap.

08

Gul61
Spoorstraat 292, Roosendaal
Tel: 0647845508
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Roosendaal
(+2km)

08

09

J&R Ondernemingen
Nispensestraat 126, Roosendaal
Jaren werkzaam: 6 jaar
6
werknemers

 Roosendaal
(+1km)

09

Extra informatie:
J&R Ondernemingen is actief sinds 5 maart 2018 en heeft momenteel 6 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4333. Deze code staat voor "Afwerking van vloeren en wanden". De sector waarin J&R Ondernemingen valt is Bouwnijverheid en de rechtsvorm is een vennootschap Onder Firma.

10

AA Ouazzani
President Kennedylaan 104, Roosendaal
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Roosendaal
(+2km)

10

Extra informatie:
AA Ouazzani is een bedrijf dat gevestigd is aan President Kennedylaan 104 in de plaats Roosendaal. Het bedrijf is 3 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

11

'T Haasje Verhuizingen & Verhuur
Flintdijk 167, Roosendaal
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Roosendaal
(+3km)

11

Extra informatie:
'T Haasje Verhuizingen & Verhuur staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. 'T Haasje Verhuizingen & Verhuur omschrijft zichzelf als verhuizingen coördineren en inboedels verhuizen. Begeleiding en verzorging van mensen met een beperking in hun thuissituatie.

12

Jack’s verhuisservice
Fortuinstraat 40, Roosendaal
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Roosendaal
(+1km)

12

Extra informatie:
Jack’s verhuisservice staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Jack’s verhuisservice omschrijft zichzelf als verhuisservice. . De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

13

Jack Jongeneelen Transport B.V.
Toermalijndijk 46, Roosendaal
Jaren werkzaam: 8 jaar
1
werknemer

 Roosendaal
(+3km)

13

Extra informatie:
Jack Jongeneelen Transport B.V. staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector vervoer en opslag. Jack Jongeneelen Transport B.V. omschrijft zichzelf als beroepsgoederenvervoer over de weg, alsmede het verzorgen van verhuizingen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

Plaatsen in de buurt

×