logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Holland > Schagen


Overzicht verhuizers in Schagen

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

JC Geerligs Transport
Lagedijkerweg 11, Schagen
Tel: 0224-21 63 70
Jaren werkzaam: 30 jaar
7
werknemers

 Schagen
(+2km)

01

Extra informatie:
JC Geerligs Transport verhuizingen uit Schagen is een full-service bedrijf en biedt naast vervoerscapaciteit tevens kennis op logistiek vlak, wij kunnen buigen op jaren ervaring in de sector. Wij denken graag met u mee om zodoende de meest efficiente vervoersaanbieding voor uw situatie te kunnen maken.

02

DNK Dienstverlening
Sportlaan 73, Schagen
Maanden werkzaam: 7 maand
1
werknemer

 Schagen
(+1km)

02

Extra informatie:
DNK Dienstverlening is actief sinds 8 november 2023 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin DNK Dienstverlening valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

03

Assix
Actief in Schagen
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Winkel
(+8km)

03

Extra informatie:
Assix is actief sinds 7 december 2020 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 90012. Deze code staat voor "Producenten van podiumkunst". De sector waarin Assix valt is Cultuur, sport en recreatie en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

04

Bakker verhuizingen, transport en opslag
Actief in Schagen
Tel: 072-5091278
Jaren werkzaam: 86 jaar
5
werknemers

 Warmenhuizen
(+10km)

04

Extra informatie:
Wie zijn wij Wij zijn een Transport en Verhuisbedrijf gevestigd in het hartje van Schoorl. Ons doel is om u op een zo professioneel mogelijk maar toch vooral persoonlijke manier van dienst te zijn. Historie Zoals ieder Familiebedrijf zijn ook wij zeer klein begonnen. In 1898 werd het bedrijf opgericht door Jan Bakker. Er werd een bodedienst tussen Schoorl - Bergen en Alkmaar opgezet. Deze bodedienst vervoerde allerlei soorten groenten met een paardenkar.

Plaatsen in de buurt

×